1. Haberler
  2. Medya
  3. Mehmed: Fetihler Sultanı’nın 19. Bölümü Ekranlarda

Mehmed: Fetihler Sultanı’nın 19. Bölümü Ekranlarda

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mehmed: Fetihler Sultanı Yeni Bölümle Ekranlarda

TRT 1 ekranlarının geçtiğimiz sezonuna damga vuran iddialı dizisi Mehmed: Fetihler Sultanı, bu akşam on dokuzuncu bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Merakla beklenen bu bölümde, izleyicileri heyecan dolu anlar bekliyor.

Yeni Bölümde Neler Olacak?

Bu bölümde, Mehmed, Guistinianni’nin şehre girmesinden Baltaoğlu Süleyman Paşa

Diğer yandan, Haremde ise Şehzade Beyazıd’ın, Mustafa’ya karşı duyduğu ilgi ve alaka rahatsızlığı devam edecek. Bu durum, Haremde gergin bir atmosfere yol açacak mı?

Mora’da bulunan Demetrios’un peşine düşen Baliler, amaçlarına ulaşabilecek mi? Onları yolda bekleyen zorluklar ve engeller neler olacak? Demetrios, eşi Teodore ile birlikte hangi planları yapacak?

Bu sırada, Konstantiniye’ye gelen Guistinianni’nin askerleri, Konstantinapol halkı tarafından nasıl karşılanacak? Kuşatma öncesinde Osmanlı ve Bizans tarafında taktik savaşları nasıl şekillenecek? Mehmed’in surlara ve kritik kapılara yönelik hamleleri neler olacak?

Mehmed’in bu düşüncelerine karşılık olarak Zağanos, İshak Paşa ve diğer Kubbealtı vüzerasının fikirleri ne olacak? Öte yandan Konstantinos, Notaras ve Giustinianni’nin savunma stratejileri neler olacak?

Dizinin Oyuncu Kadrosu

Dizinin Oyuncu Kadrosu

Tarihin en büyük padişahlarından biri olan Sultan Mehmed’in hayatını konu alan Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinde; Serkan Çayoğlu, Selim Bayraktar, Seçkin Özdemir, Tuba Ünsal, Sinan Albayrak, Esila Umut, Sena Çakır, Kenan Çoban, Ertuğrul Postoğlu, Osman Soykut, Serdar Gökhan, Turgay Tanülkü ve Ghassan Massoud gibi başarılı isimler rol almakta.

Aksiyon ve gerilim dolu bölümüyle Mehmed: Fetihler Sultanı bu akşam saat 20:00‘de TRT 1’de ekranlarda olacak. Kaçırmayın!

Mehmed: Fetihler Sultanı’nın 19. Bölümü Ekranlarda
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir