1. Haberler
  2. Magazin
  3. Mehmet Aslantuğ’un Bisiklet Yolculuğu ve İstanbul’daki Ulaşım Deneyimi

Mehmet Aslantuğ’un Bisiklet Yolculuğu ve İstanbul’daki Ulaşım Deneyimi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mehmet Aslantuğ’un Bisiklet Yolculuğu

SEÇKİN ŞENVARDAR – Ünlü sanatçı Mehmet Aslantuğ, bisikletiyle keyifli bir dolaşma turuna çıktığı Cihangir’de görüntülendi. Son zamanlarda ulaşım amacıyla bisiklet kullanmaya başladığını belirten Aslantuğ, bu deneyiminin kendisi için oldukça faydalı olduğunu ifade etti.

Sanatçı, “Son üç yılda iki bisikletimle toplam 42 bin kilometre yol katettim. Günlük hayatta ulaşım amaçlı olarak rahat kıyafetlerle bisiklet kullanıyorum. İstanbul’un, bisikletli ulaşımı desteklemesi için daha fazla alan yaratması gerektiğine inanıyorum. Bu sayede çocukluğumla yeniden buluşmuş gibi hissediyorum; iki tekerlekli bu araç benim için gerçekten çok mutlu edici,” şeklinde konuştu.

Aslantuğ, bisikletin hayatına sağladığı katkılar hakkında da bilgi verdi: “Son üç yıl içerisinde, fiziksel ve psikolojik olarak yaşadığım birçok sürecin bisikletle karışık katkısını anlatamam. Bisiklet sürmek tüm kaslarımı çalıştırıyor ve yaşlandıkça kondisyonumun arttığını hissediyorum. Arabam ise garajda duruyor; aküsü bitince onu çalıştırmak zorunda kalıyorum. Birkaç kez bisikletimle sete gitmem gerekti. Yokuşlarda inerken yürüyüş yapmayı da seviyorum,” diye ekledi.

Son olarak, Cihangir’in geçmişine de değinen Aslantuğ, “Bu semtin son 30 yılına tanıklık ettim, ancak buraya bir senedir ilk kez geliyorum,” ifadelerini kullandı.

Mehmet Aslantuğ’un Bisiklet Yolculuğu ve İstanbul’daki Ulaşım Deneyimi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!