1. Haberler
  2. Dünya
  3. Melania Trump’ın Estetik İddiaları ve Güzelliği

Melania Trump’ın Estetik İddiaları ve Güzelliği

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Melania Trump’ın Güzelliği ve Estetik İddiaları

Melania Trump'ın Güzelliği ve Estetik İddiaları

Pek çok ünlü isim tarafından Amerika Birleşik Devletleri’nin en güzel ‘first lady’si olarak tanımlanan Melania Trump, magazin dünyasında sıkça gündeme gelmektedir. Son zamanlarda, kendisiyle ilgili çıkan estetik iddiaları bir kez daha dikkatleri üzerine çekti.

Eski ABD Başkanı ve mevcut başkan adayı Donald Trump’ın eşi olan Melania Trump, 54 yaşındaki Slovenyalı eski model, güzelliğini genetiği kadar estetik müdahalelere de borçlu olduğu yönünde iddialar taşımaktadır. ABD’nin en tanınmış estetik cerrahlarından Dr. Gary Linkov, Melania Trump’ın eski ve yeni fotoğraflarını analiz ederek, 50 bin dolarlık (yaklaşık 1.7 milyon TL) yüz germe ameliyatı ile gençleştiğini öne sürmektedir.

Melania Trump'ın Estetik İddiaları ve Güzelliği

Linkov, Melania’nın geçirdiği estetik operasyonlar için toplamda 203 bin dolar (yaklaşık 7 milyon TL) harcadığını tahmin etmektedir. Bu süreçte, yüz gerdirme işleminin yanı sıra birçok farklı estetik müdahale de gerçekleştirdiğini belirtmektedir.

Dr. Linkov, Melania’nın estetik operasyonlarına detaylı bir şekilde ışık tutarken, burun estetiğinin doğallığını vurgulamakta ve badem göz operasyonu gibi çeşitli estetik dokunuşlarla yüzünün her noktasını yenilediğini düşünmektedir. 2016 yılında verdiği bir röportajda botoksa ve dolguya karşı olduğunu dile getiren Melania, bu konuda çelişkili yorumlar yapmaktadır.

Melania Trump'ın Estetik İddiaları ve Güzelliği

Diğer bir uzman isim olan Dr. Gary Motykie ise Melania Trump’ın burun estetiği ve sayısız dolgu işlemi yaptırdığını, son olarak da görünümünü iyileştirmek için yüz germe operasyonuna 50 bin dolar harcadığını belirtmektedir.

Her iki uzman da Melania Trump’ın yarım asrı geride bırakırken sahip olduğu pürüzsüz güzelliğinde estetik müdahalenin önemli bir rol oynadığına dikkat çekmektedir. 54 yaşındaki eski First Lady, hacimli ve yüzünü yukarıda tutan elmacık kemikleri, yaşa meydan okuyan dolgun dudakları ve pürüzsüz cildi ile tanınmaktadır.

8 Ekim’de kadınların kürtaj hakkına destek vermek amacıyla yazdığı ‘Melania’ isimli anı kitabını yayınlayan Melania Trump, estetik ameliyat geçirdiğini her daim reddetmiştir.

Melania Trump'ın Estetik İddiaları ve Güzelliği

Kaynak: Sözcü

Melania Trump’ın Estetik İddiaları ve Güzelliği
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!