1. Haberler
  2. Spor
  3. Memphis Depay’ın Corinthians’taki Geleceği Tehlikede

Memphis Depay’ın Corinthians’taki Geleceği Tehlikede

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Memphis Depay’ın Corinthians’taki Macerası Sona Erebilir

Brezilya Ligi’nin köklü ekiplerinden Corinthians’a transfer olan Memphis Depay‘ın, takımındaki serüveni beklenmedik bir şekilde sona erebilir. Finances of Sport dergisinde yer alan habere göre, ünlü gazeteci Paulo Vinicius Coelho, Corinthians’ın Depay’ın sözleşmesini feshetme ihtimalinin olduğunu bildiriyor.

Haberin detaylarına göre, genç futbolcunun maaşının büyük bir kısmı, kulübün ana sponsoru olan Esports da Sorte şirketinden karşılanıyordu. Ancak, bu şirket Brezilya hükümeti tarafından gerçekleştirilen bir soruşturma kapsamında “suç faaliyetleri” ile ilişkilendirildiği için ciddi bir kriz yaşıyor. Bu durum, söz konusu sponsorluk anlaşmasının sona erebileceği anlamına geliyor.

Corinthians, Esports da Sorte ile yollarını ayırmak zorunda kalırsa, bu durumun doğal bir sonucu olarak Depay’ın sözleşmesinin de feshedilmesi gündeme gelebilir. 30 yaşındaki futbolcu, Corinthians formasıyla şu ana kadar toplamda 4 maçta sahaya çıkmış ve bu maçlarda 2 asistlik bir performans sergileyerek takıma önemli bir katkıda bulunmuştur.

Bütün bu gelişmeler, hem Depay hem de Corinthians için belirsizlikler barındırırken, futbolcunun geleceği hakkında daha fazla bilgi edinmek için beklemek gerekecek.

Memphis Depay’ın Corinthians’taki Geleceği Tehlikede
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!