1. Haberler
  2. Gündem
  3. MHP Çankırı İl Başkanı Ahmet Kurt İstifa Etti

MHP Çankırı İl Başkanı Ahmet Kurt İstifa Etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Çankırı İl Başkanı Ahmet Kurt’tan İstifa Açıklaması

MHP Çankırı İl Başkanı Ahmet Kurt, sosyal medya üzerinden yaptığı duyuruda, görevinden istifa ettiğini belirtti. 4 yıldır sürdürdüğü MHP Çankırı İl Başkanlığı görevini bugün itibarıyla devretme kararı aldığını ifade eden Kurt, şu ifadeleri kullandı:

“Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hayat çizgimiz, Genel Merkezimin ve Liderim Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin izinde devam edecektir. Bu süreçte birlikte çalışmaktan onur duyduğum il, ilçe, il genel meclisi, belediye meclis üyeleri, Kamu-Sen, Türkav, Ülkü Ocakları, MHP Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) gibi değerli teşkilatlarımızın tüm mensuplarına, 14 yaşımdan beri bulunduğum her görevde bana güvenip inanan aziz Çankırı halkına ve beni her kararımda destekleyen aileme sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”

Ahmet Kurt’un istifası, MHP camiasında büyük bir etki yarattı ve destekçilerinin yanı sıra eleştirmenleri tarafından da çeşitli tepkilerle karşılandı. Kurt’un istifası sonrası, partinin yeni liderliği için çeşitli isimlerin öne çıkması bekleniyor.

Kaynak: Sözcü

MHP Çankırı İl Başkanı Ahmet Kurt İstifa Etti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!