1. Haberler
  2. Gündem
  3. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den Öcalan’a Sert Çağrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den Öcalan’a Sert Çağrı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, terör örgütü lideri Abdullah Öcalan ile ilgili önemli bir açıklamada bulundu. Bahçeli, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) terör örgütünün lağvedildiğini ilan etmesi gerektiği yönünde bir çağrıda bulundu. Bu açıklamanın ardından MHP Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir, basın toplantısı düzenleyerek Bahçeli’nin sözlerinin yanlış anlaşıldığını ve çarpıtıldığını vurguladı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den Öcalan'a Sert Çağrı

Candemir, “Hiçbir şekilde terör örgütü elebaşı ile herhangi bir pazarlık söz konusu değil” diyerek, şehit ailelerine ve gazilere yönelik herhangi bir olumsuz hareket içinde bulunmayacaklarını ifade etti. Bu bağlamda, MHP’nin terörle mücadelede kararlı bir duruş sergilemeye devam edeceğini belirtti.

İstifa Furyasını Yalanladı

MHP’den istifaların olduğuna dair sosyal medyada dolaşan paylaşımların gerçeği yansıtmadığını iddia eden Candemir, “Grup toplantısından sonraki süreçte çatı sistemimizden her gün takip ediyoruz. Şu an itibarıyla herhangi bir istifa durumu ile karşılaşmadık. Sosyal medyada istifa açıklamaları yapan arkadaşlar, aslında 1 Kasım seçimlerinden sonra partiden defalarca istifa ettiklerini açıklamış olan kişilerdir” şeklinde konuştu.

“Bilge Liderimizin Sözü Kesin”

Candemir, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

  • MHP, liderinin emrindedir ve onun söylediklerini gayet iyi anlamaktadır. Bu tamamen siyasi bir mesele değildir.
  • Eğer siyasi bir mesele olsaydı, oy hesabı yaparak birkaç fazla oy almak amacıyla MHP Lideri’nin böyle bir açıklama yapmasını kimse beklemezdi. Bu nedenle herkes şu an şok içinde.
  • Biz, vatan, millet ve bekâ konularında kimseyle herhangi bir pazarlık yapmayız. Genel başkanımızın söyledikleri oldukça nettir.
  • Duymak isteyen kulaklar duyar, görmek isteyen gözler görür. Ancak eğer sağırsanız veya körseniz, bunun önüne geçemeyiz. Biz bu durumu anlatmaya devam edeceğiz ve sonuna kadar arkasında duracağız.
  • Bilge liderimiz Devlet Bahçeli ne dediyse odur. Milliyetçi ve ülkücü harekette bunun tartışması dahi olamaz. Herkes, genel başkanın ne dediğini anlamıştır.

Kaynak: Sözcü

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den Öcalan’a Sert Çağrı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!