1. Haberler
  2. Gündem
  3. Milli Savunma Bakanlığı’ndan FETÖ Elebaşı Fethullah Gülen’in Ölümü Üzerine Açıklama

Milli Savunma Bakanlığı’ndan FETÖ Elebaşı Fethullah Gülen’in Ölümü Üzerine Açıklama

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli Savunma Bakanlığı’ndan FETÖ Elebaşı Fethullah Gülen Açıklaması

Milli Savunma Bakanlığı, terör örgütü FETÖ’nün elebaşı Fethullah Gülen’in ölümü üzerine önemli bir açıklama yaptı. Bakanlık, bu olayın, vatanına ihanet edenlerin kaçınılmaz sonunu göstermesi açısından ibret verici olduğunu vurguladı.

“VATANINA İHANET EDENLERİN KAÇINILMAZ SONUNU GÖSTERMESİ BAKIMINDAN İBRETLİK”

Açıklamada, “Mankurtlaştırdığı beyinlerle asil Türk milletinin istiklal ve istikbaline kast eden, devletimize ve kahraman ordumuza büyük zarar veren FETÖ elebaşı ölmüştür. Bu hainin ‘vatansız’ olarak ölmesi ve sonsuza kadar böyle anılacak olması, bu yapıdan zarar gören vatandaşlarımızın acılarını dindiremese de vatanına ihanet edenlerin kaçınılmaz sonunu göstermesi bakımından ibretliktir. Hâlâ bu yapının esiri olarak vatanına, milletine ihanet etmekte ısrar edenler, bundan ders almalı ve bir an önce yüce Türk adaletine teslim olmalıdır.” denildi.

“BAŞTA FETÖ OLMAK ÜZERE TÜM TERÖR ÖRGÜTLERİYLE MÜCADELİMİZ DEVAM EDECEKTİR”

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Her türlü değeri istismar ederek insanımıza ve ülkemize ihanet eden başta FETÖ olmak üzere tüm terör örgütleriyle mücadelemiz, kökleri kazınana kadar azim ve kararlılıkla devam edecektir. Bu vesileyle başta 15 Temmuz şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle yâd ediyor; gazilerimize, şehit ve gazilerimizin kıymetli ailelerine, saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz.”

Kaynak: Sözcü

Milli Savunma Bakanlığı’ndan FETÖ Elebaşı Fethullah Gülen’in Ölümü Üzerine Açıklama
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!