1. Haberler
  2. Spor
  3. Milli Takım İzlanda’ya Ulaştı ve Taraftarlar Coşkuyla Karşıladı

Milli Takım İzlanda’ya Ulaştı ve Taraftarlar Coşkuyla Karşıladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli Takım İzlanda’ya Ulaştı

Ay-yıldızlı kafile, Samsun’dan kalkan özel bir uçakla İzlanda’nın Keflavik Havalimanı’na iniş yaptı. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı milli takım kafilesi, otobüsle konaklayacakları otele doğru yola çıktı.

Otel girişinde, milli futbolcuları büyük bir coşkuyla karşılayan bir grup Türk taraftar, desteklerini gösterdi. Arda Güler gibi bazı futbolcular, taraftarlarla fotoğraf çektirip imza vererek bu anları ölümsüzleştirdi. Ancak, milli takımda Karadağ maçında sakatlanan Barış Alper Yılmaz ile gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düşen Kaan Ayhan yer almadı.

Teknik Direktör Vincenzo Montella ve aday kadrodan bir milli futbolcu, yarın TSİ 16.45’te karşılaşmanın oynanacağı Laugardalsvöllur Stadı‘nda basın toplantısı düzenleyecek. Ay-yıldızlı ekip, maç öncesi son antrenmanını da yarın TSİ 21.00’de Laugardalsvöllur Stadı’nda gerçekleştirecek.

İzlanda-Türkiye karşılaşması, 14 Ekim Pazartesi günü TSİ 21.45’te başlayacak. Milli takımın bu önemli maçı için taraftarlar büyük bir heyecanla bekliyor.

Kaynak: Sözcü

Milli Takım İzlanda’ya Ulaştı ve Taraftarlar Coşkuyla Karşıladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!