1. Haberler
  2. Gündem
  3. Muğla’da Alkollü Sürücü Trafik Kazasında Genç Motosikletli Hayatını Kaybetti

Muğla’da Alkollü Sürücü Trafik Kazasında Genç Motosikletli Hayatını Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muğla’da Trajik Trafik Kazası

Muğla’nın Menteşe ilçesinde, alkollü bir sürücünün neden olduğu trafik kazasında, 17 yaşındaki motosikletli genç Arda Yağlı yaşamını yitirdi. Kaza, Salih Şimşek isimli sürücünün yönetimindeki otomobilin, Yağlı’nın kullandığı motosiklete çarpması sonucu meydana geldi. Olayın ardından yapılan incelemelerde, Şimşek’in 1,54 promil alkollü olduğu belirlendi.

Kaza, Menteşe’nin Düğerek Mahallesi’nde gerçekleşti. Salih Şimşek’in kullandığı 48 ATG 981 plakalı otomobil, 41 Evler yönünden Düğerek istikametine ilerlerken, aniden Arda Yağlı’nın kullandığı 10 AJV 264 plakalı motosiklete çarptı. Çevredeki vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine, olay yerine hızla sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Olay Yerinde Hayatını Kaybetti

Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemede, motosiklet sürücüsü Arda Yağlı’nın olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Genç gencin cenazesi, otopsi işlemleri için Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Otomobil sürücüsü Salih Şimşek, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı ve yapılan alkol kontrolünde 1,54 promil alkollü olduğu ortaya çıktı.

Bu trajik olay, alkollü araç kullanmanın sonuçlarını bir kez daha gözler önüne serdi. Toplumda farkındalık yaratmak ve benzer kazaların önüne geçmek için alınacak önlemler büyük önem taşımaktadır.

Muğla’da Alkollü Sürücü Trafik Kazasında Genç Motosikletli Hayatını Kaybetti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!