1. Haberler
  2. Magazin
  3. Müjde Uzman’dan Aşk İddialarına Sert Tepki

Müjde Uzman’dan Aşk İddialarına Sert Tepki

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Müjde Uzman’dan Aşk İddialarına Sert Yanıt

Müjde Uzman'dan Aşk İddialarına Sert Yanıt

Kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da sıkça gündeme gelen Müjde Uzman’ın, meslektaşı Birand Tunca ile aşk yaşadığı iddiaları gündeme gelmişti. Uzman, önceki akşam Birand Tunca’nın kedisinin fotoğrafını kalp emojisi ile Instagram hesabında paylaşmasıyla bu spekülasyonları alevlendirdi. Ancak, bu paylaşım aşk ilanı olarak yorumlandı.

“ÜLKE YANIYOR ÜLKE”

Müjde Uzman, bu iddialara yanıt vermek için X hesabından bir paylaşımda bulundu. Uzman, şu sözleri dile getirdi: “Ülke yanıyor, ülke! Bırakın kediden aşk çıkartmaya çalışmayı, bin senelik arkadaşımla. Tek derdimiz bu konularmış gibi insanları bize düşman ettiniz. Biz nelerle uğraşıyoruz, neler yaşıyoruz, neler konuşuyoruz, siz orada enerjinizi bu saçmalıklara harcayıp bir de bu çöplükte sonsuza kadar kalacak yerlerinizden uydurma şeyleri üretiyorsunuz.”

Devamında, “Instagram’a her koyduğumuzu haber diye sunarak gerçek ‘haber’i değersizleştirdiğiniz yalanlar sıkacağınıza, yapsanıza ülke gündemini haber? Yazsanıza cinayetleri, kanunsuzlukları, haksızlıkları? Yook. Kolayı, sürekli aptal muamelesi yapıp, hadsizce, haksızca kullandığınız bizim sektör ve insanların hayatı. Maalesef buna engel olacak kanun da yok, utanma da! Önemsiz görülüyor belli ki.” ifadelerini kullandı.

Uzman, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bakın, yalanın önemsizi, iyisi veya kötüsü olmaz, hepsi tehlikelidir ve yanlıştır. Kimsenin bir tanecik ömrü, sizin malzeme olmanız için değil. Artık kendi ömrünüzü, sayılı nefesinizi nasıl değerlendirdiğinizin bir iç hesaplaşmasına girmelisiniz bence!”

Son olarak, “Ne aşkmış yahu. Aklınız fikriniz onda, başka bir bildiğiniz yok, yatıp kalkıp onu düşünüyorsunuz. Umarım siz yaşayın da rahatlayın!” diyerek tepkisini sürdürdü.

Kaynak: Sözcü

Müjde Uzman’dan Aşk İddialarına Sert Tepki
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!