1. Haberler
  2. Magazin
  3. Murat Boz’un Diyarbakır Konserinde Yabancı Cisim Saldırısı

Murat Boz’un Diyarbakır Konserinde Yabancı Cisim Saldırısı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Murat Boz’un Diyarbakır Konseri

Ünlü pop şarkıcısı Murat Boz, önceki akşam Kültür Yolu Festivali kapsamında Diyarbakır’da sahne aldı. Konser esnasında beklenmedik bir olay yaşandı; bir dinleyici, Boz’un şarkı söylediği sırada sahneden yüzüne yabancı bir cisim fırlattı. Bu ani saldırı karşısında neye uğradığını şaşıran Murat Boz, bir an arkasını dönerek kısa bir süre yürüdü. Ancak, profesyonelliğini koruyarak konserine kaldığı yerden devam etti.

Bu olay, sahnede saldırıya uğramış diğer ünlü isimleri akıllara getirdi. İşte bazı örnekler:

  • Simge Sağın: Gaziantep Kültür Yolu Festivali’nde konser veren Simge Sağın, sahnede bir telefonlu saldırıya maruz kaldı. Konser sırasında bir seyirci, şarkıcının yüzüne çiçek fırlatırken, başka bir seyirci telefon attı.
  • Bengü: Van Kültür Yolu Festivali’nde sahne alan Bengü, konserinin sonunda “Ne Mutlu Türküm Diyene!” diyerek etkinliği tamamladı. Ancak, konserin bitiminde bazı seyirciler, sahneye çok sayıda pet şişe fırlattı.
  • Cem Adrian: Yine Van Kültür Yolu Festivali’nde sahne alan Cem Adrian, konser sırasında yüzüne bir su şişesi fırlatılmasıyla karşılaştı. Olay sonrası konuyla ilgili açıklama yapan 43 yaşındaki şarkıcı, “Bir – iki dikenden dolayı bahçeye küsülmez ki… Ki ben dikeni de severim gülden ötürü.” ifadelerini kullandı.

Sonuç olarak, bu tür olaylar sanatçıların sahne performanslarını etkileyebiliyor. Ünlü isimlerin yaşadığı bu tür saldırılar, hem sanatçılar hem de seyirciler için oldukça üzücü bir durum oluşturuyor.

Kaynak: Sözcü

Murat Boz’un Diyarbakır Konserinde Yabancı Cisim Saldırısı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!