1. Haberler
  2. Gündem
  3. Muratpaşa’da Balkonda Mahsur Kalan Kadın Kurtarıldı

Muratpaşa’da Balkonda Mahsur Kalan Kadın Kurtarıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muratpaşa’da Balkonda Kalan Kadın Kurtarıldı

Muratpaşa'da Balkonda Kalan Kadın Kurtarıldı

Muratpaşa ilçesi Kızılarık Mahallesi’nde bulunan Köroğlu Bulvarı üzerindeki 5 katlı bir iş merkezinin 4. katında, saat 14.30 sıralarında temizlik yapmak için ofisine giden Fatma Akdelen, bir anda kendini büyük bir sıkıntının içinde buldu. Balkona çıktığı sırada, sürgülü kapının arkasında yanlışlıkla kapalı kaldı. Telefonunu içeride unutan ve ofiste yalnız kalan Akdelen, tüm gayretine rağmen kapıyı açmayı başaramadı.

Çaresiz kalan kadın, yoldan geçenlerin dikkatini çekmek için bağırmaya başladı. O sırada yoldan geçen bir grup, Fatma Akdelen’in “İmdat, imdat, beni kurtarın!” sesini duydu. Durumu fark eden vatandaşlar hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım talebinde bulundu. İhbar üzerine, olay yerine hızla polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin geldiğini gören Akdelen, kendisine yardımcı olan vatandaşlara el sallayarak teşekkür etti. Bir itfaiye eri, iş merkezinin danışmanına durumu bildirip, ofisin bulunduğu kata çıkarak kapının açılması için gerekli müdahaleleri yaptı. Kapının açılmasıyla birlikte Fatma Akdelen, bulunduğu yerden kurtarıldı ve yaşadığı olayı anlatmak üzere polise yönlendirildi.

Yaşanan Olayı Anlatan Tanıklar

Fatma Akdelen’in sesini duyup yardım eden Mehmet Civelek, o anı şöyle anlattı: “Arabayla geçiyorduk. ‘İmdat, imdat, beni kurtarın’ diye bağırıyordu. Ben de hemen durup 112 Acil Çağrı Merkezi’ni aradım. Çok geçmeden ekipler geldi ve balkonda mahsur kalan kadını kurtardı.” dedi.

Bu olay, çevredeki vatandaşların duyarlılığı ve hızlı müdahalesi sayesinde son derece olumlu bir şekilde sonuçlandı.

Muratpaşa’da Balkonda Mahsur Kalan Kadın Kurtarıldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!