1. Haberler
  2. Medya
  3. Muskat: Esra Dermancıoğlu ile Unutulmaz Bir Tiyatro Deneyimi

Muskat: Esra Dermancıoğlu ile Unutulmaz Bir Tiyatro Deneyimi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muskat: Unutulmaz Bir Tiyatro Deneyimi

Aksel Bonfil’in yazıp yönettiği, yapımını Kadar’ın, yapımcılığını ise Begüm Ertuğrul’un üstlendiği ‘Muskat’ adlı tiyatro oyunu, Esra Dermancıoğlu’nun etkileyici performansıyla sahnelenmeye başlamak için gün sayıyor. Oyun, 22 ve 23 Ekim tarihlerinde İstanbul’un kalbinde bulunan Zorlu PSM %100 Stüdyo’da izleyicilerle buluşacak. Bu özel gösterim, seyircilere 60 dakikalık unutulmaz bir deneyim sunmayı vaat ediyor.

Oyun, İstanbul’da gerçekleşen bir ölüm ile Paris’te geçen bir geceyi mercek altına alıyor. Hayal ile gerçeğin iç içe geçtiği bu hikaye, yıllarca annesinin bakımını üstlenen Yaşar’ın (Esra Dermancıoğlu) zihninin derinliklerinde yaşanan karmaşayı sahneye taşıyor. Yaşar’ın, hayatı hakkında ne yapacağına dair en ufak bir fikri bile yokken, zihni Paris sokaklarında kaybolurken, İstanbul’un gölgesi onu sürekli gerçekliğe döndürmeye çalışıyor.

Muskat, ışık ve ses tasarımının güçlü bir performans ile buluşmasıyla dikkat çekiyor. Sezonun en çok konuşulacak oyunlarından biri olan Muskat, seyircileri etkisi altına alacak ses ve ışık tasarımı ile öne çıkıyor. Görsel dünyasını dekorsuz olarak sunan bu eser, Esra Dermancıoğlu’nun performansını ışık ve sesle harmanlayarak hikayeyi farklı bir boyuta taşıyacak.

Muskat oyunu, OM Paparazzi, Mey|Diageo ve Arkas Holding’in değerli katkılarıyla sahnelenmektedir. Etkinliğin biletlerine Biletinial.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

Oyun Tarih ve Saatleri

  • 1. Oyun: 22 Ekim 19.00 – Zorlu PSM %100 Stüdyo
  • 2. Oyun: 22 Ekim 21.00 – Zorlu PSM %100 Stüdyo
  • 3. Oyun: 23 Ekim 19.00 – Zorlu PSM %100 Stüdyo

Muskat: Esra Dermancıoğlu ile Unutulmaz Bir Tiyatro Deneyimi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!