1. Haberler
  2. Spor
  3. Nani, Forma Hırsızlığı İle Suçlandı

Nani, Forma Hırsızlığı İle Suçlandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nani, Forma Hırsızlığı İle Suçlanıyor

Fenerbahçe ve Portekiz Milli Takımı’nın eski yıldızı Nani, ülkesinde tartışmalı bir durumla karşı karşıya. Bir taraftar, EURO 2016 turnuvasında Portekiz’in Galler ile oynadığı yarı final maçında Nani’ye imzalatmak üzere verdiği formayı geri alamadığını öne sürdü. Bu iddialar üzerine taraftar, durumu polise bildirerek resmi bir şikayette bulundu.

FORMA HIRSIZLIĞI İLE SUÇLANAN NANİ AÇIKLAMA YAPTI

Şu anda Portekiz birinci lig takımlarından Estrela de Amadora’da futbol kariyerine devam eden 37 yaşındaki Nani, Perşembe günkü antrenmanın ardından basına açıklamalarda bulundu. Taraftarın kendisinden imza istediğini ve gerçekten de formayı sakladığını kabul etti. Ancak Nani, bu formanın daha önce kendisinden çalındığını vurguladı. Formanın kendisi için manevi bir değeri olduğunu ifade eden Nani, 2016 yılında Galler’i 2-0 mağlup ettikleri yarı final maçında bu formayı giydiğini ve o karşılaşmada bir gol attığını hatırlattı. Bu durum, Nani’nin kariyerinde özel bir yer tutuyor.

KAMERA KAYITLARI İLE GÖRÜLDÜ

Olay, medya kuruluşlarının sosyal medya üzerinden paylaştığı videolarla da gündeme geldi. Videoda, Nani’nin arabasının direksiyonunda oturduğu ve bir taraftarın kendisine verdiği formayı aracın camından yolcu koltuğuna koyarken, “Formalar evimden çalındı.” dediği görülüyor. Taraftar ise, arkasında Nani’nin adının yazılı olduğu formayı internetten 158 euro karşılığında satın aldığını belirtti. Bu olay, futbol dünyasında tartışmalara yol açmaya devam ediyor.

Kaynak: Sözcü

Nani, Forma Hırsızlığı İle Suçlandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!