1. Haberler
  2. Spor
  3. Necla Güngör Kıragası, A Milli Kadın Futbol Takımı’nın Hedeflerini Açıkladı

Necla Güngör Kıragası, A Milli Kadın Futbol Takımı’nın Hedeflerini Açıkladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2025 Avrupa Şampiyonası 1. play-off turu ilk maçında Ukrayna ile 1-1 berabere kalan A Milli Kadın Futbol Takımı’nın teknik direktörü Necla Güngör Kıragası, karşılaşmanın ardından Esenler Erokspor Stadı’nda düzenlenen basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Rövanş karşılaşmasında turu geçmeyi hedeflediklerini vurgulayan Kıragası, “Rövanş maçımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda. Bu tarih bizim için son derece kıymetli. Cumhuriyet kadınının nasıl mücadele ettiğini tüm dünyaya göstermek istiyoruz. Ülkemize, milletimize Cumhuriyet Bayramı’nda umarım güzel bir hediye vereceğiz.” ifadelerini kullandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında daha fazla gol bulabilecek pozisyonlara girdiklerini belirten Kıragası, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Maça dengeli bir başlangıç yaptık ancak rakipten gelen bir gol yedik. Bu gol sonrasında, rakibin şarjlı oyununa karşı bir reaksiyon veremedik. İlk yarıyı 1-0 geride kapattıktan sonra devre arasında oyuncularımıza, korkmadan ve daha iyi mücadele ederek kendi teknik özelliklerimizi sahaya yansıtmamız gerektiğini söyledik. Oyuncularımızın gösterdiği reaksiyonla golü bulduk. Özellikle 70 ile 90. dakikalar arasında ortaya koyduğumuz oyundan genel olarak memnunuz. Üçüncü bölgede buluştuğumuz topları nasıl gole çevirebiliriz, bu konuda değerlendirmeler yapacağız.”

Ayrıca, kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara da teşekkür eden Kıragası, “5 senedir milli takımın başındayım. İlk kez federasyon başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimiz maça gelerek bizi destekledi. Bu bizim için çok kıymetli bir destekti.” dedi.

Kaynak: Sözcü

Necla Güngör Kıragası, A Milli Kadın Futbol Takımı’nın Hedeflerini Açıkladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!