1. Haberler
  2. Gündem
  3. Nihat Zeybekci’den Terör Saldırısına ve MHP Açıklamalarına Destek

Nihat Zeybekci’den Terör Saldırısına ve MHP Açıklamalarına Destek

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci’nin Açıklamaları

Denizli’nin Baklan ilçesinde düzenlenen AK Parti kongresine katılan Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, önemli açıklamalarda bulundu. Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi (TUSAŞ) üzerinde gerçekleştirilen terör saldırısına ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin son günlerdeki açıklamalarına değindi.

Zeybekci, Devlet Bahçeli’nin yaptığı açıklamaların arkasında olduklarını belirterek, “Özellikle son günlerde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin o açıklamaları… Sonuna kadar arkasındayız. Çünkü o Kandil’deki satılmışların nereye satılmış olduklarını çok iyi biliyoruz,” ifadelerini kullandı. Zeybekci, Kürt vatandaşlarının bu ülkenin birer evladı olduğunu vurgulayarak, “Kürt kardeşlerim benim bu vatanımın evlatlarıdır. Ben neysem odur,” dedi.

Zeybekci, aldatılmış ve kandırılmış olan bireyler için bir çağrıda bulunarak, “Ama bir şekilde kandırılan bir bölüm var. Onlar da başka birileri tarafından kandırılıyor. Son bir defa onlara ‘gelin bir olalım’ deme imkanımız ve şansımız var,” şeklinde konuştu. Kandil’deki teröristlerin gerçek niyetlerinin farkında olduklarını belirten Zeybekci, “Çünkü Kandil’dekilerin nerelere kaçacağını ve ruhlarını neye sattıklarını çok iyi biliyoruz. Onları o inlerine mutlaka gömeceğiz,” ifadelerini kullandı.

Son olarak, pişman olan ve aldatılanlar için kucak açma çağrısında bulunan Zeybekci, “Ama bu arada pişman olup aldatılanlar varsa ki var, onların bir şekilde kucak açmaktır, başka hiçbir şey değildir,” dedi. Bu açıklamanın millet, vatan ve ülke için önemli bir duyuru niteliğinde olduğunu vurguladı.

Kaynak: Sözcü

Nihat Zeybekci’den Terör Saldırısına ve MHP Açıklamalarına Destek
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!