1. Haberler
  2. Magazin
  3. Nilperi Şahinkaya ve Emre Yusufi’nin İlişkisi sona erdi

Nilperi Şahinkaya ve Emre Yusufi’nin İlişkisi sona erdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nilperi Şahinkaya ve Emre Yusufi’nin Aşkı Sona Erdi

Ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, 5 yıldır birlikte olduğu heykeltraş Emre Yusufi ile ilişkisini sonlandırma kararı aldı. Şahinkaya, daha önce evlilik hakkında sorulara yanıt verirken, “Bir düşünüyor, bir düşünmüyoruz. Yani net bir şey yok. Böyle de mutluyuz aslında ama her şeyi zaman gösterir” şeklinde ifadeler kullanmıştı.

Çiftin ayrılığına dair açıklama ise Emre Yusufi‘den geldi. ‘Misery’ adlı oyunun galasında konuşan Yusufi, “Bu açıklamayı ben yapmayayım şimdi. Bu ara onun işleri çok yoğun, benim de işlerim yoğun. O yüzden biraz kendi işlerimize konsantre olduk. Ara verdik diyelim” dedi.

Bir YouTube kanalında konuk olan Nilperi Şahinkaya, “Sevgiline biri asılırsa ne yaparsın?” sorusuna verdiği yanıtla dikkat çekti. Şahinkaya, “Buna çok sinirlenirim. 4 yıl önce ilişkimizin başlarında böyle bir şey yaşanmıştı. Ben o anda durmuştum. Ona, ‘Sen benim sevgilimle!’ diye uyarı yapmam.” ifadelerini kullandı.

Şahinkaya, o anki hislerini de paylaşarak, “Ama kızın gözlerinin içine bakıp ona fikslenmiştim. Burada kız hiç ben yokmuşum gibi davranıyor.” dedi. “Bu en sinir bozucusu. Ama tabii partnerimden beklerim o çizgiyi koymasını.” sözleriyle de ilişkisinde güven ve saygının önemine vurgu yaptı.

Kaynak: Sözcü

Nilperi Şahinkaya ve Emre Yusufi’nin İlişkisi sona erdi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!