1. Haberler
  2. Gündem
  3. Nine Hatun Mahallesi’nde Trajik Aile İçi Şiddet Olayı

Nine Hatun Mahallesi’nde Trajik Aile İçi Şiddet Olayı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Üzücü Olay Nine Hatun Mahallesi’nde Gerçekleşti

Bugün sabah saatlerinde, Nine Hatun Mahallesi’nde meydana gelen trajik bir olay, çevredeki sakinleri derinden etkiledi. İddialara göre, Adem Muslu (48) eşi Güler Muslu (49) ile tartışmaya başladı. Bu tartışma, kısa sürede kontrolden çıkarak şiddet boyutuna ulaştı.

Adem Muslu, tartışmanın alevlenmesi üzerine, eşi Güler Muslu’ya silahla ateş açtı. Olayın ardından Adem Muslu, paniğe kapılarak 112 Acil Servis’i aradı ve eşini yanlışlıkla vurduğunu bildirdi. Ancak, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı incelemeler sonucunda, Güler Muslu’nun yerde kanlar içinde yatan cansız bedeni ile karşılaştılar. Sağlık ekipleri, Güler Muslu’nun olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis ekipleri, Adem Muslu’yu gözaltına alarak, olayla ilgili soruşturma başlattı. Güler Muslu’nun cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna sevk edildi. Olayın detayları ve Adem Muslu’nun ifadesi üzerinde çalışmalar devam ediyor.

Olayın ardından çevre sakinleri, aile içi şiddet ve cinayetlerin önlenmesi için daha fazla önlem alınması gerektiğini vurguladılar.

Kaynak: Sözcü

Nine Hatun Mahallesi’nde Trajik Aile İçi Şiddet Olayı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!