1. Haberler
  2. Eğitim
  3. Öğretmen Seminerleri Online Olacak

Öğretmen Seminerleri Online Olacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Öğretmen Seminerleri Hakkında Yeni Gelişmeler

Öğretmenlerin uzun zamandır merakla beklediği Kasım dönemi seminerlerinin formatıyla ilgili önemli detaylar ortaya çıkmaya başladı. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, sosyal medya hesabı üzerinden bu konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Öğretmen Seminerleri Online mı Olacak?

Bakan Tekin, yaptığı duyuruda şu ifadeleri kullandı: “Her ayın ilk haftasında düzenlediğimiz Öğretmenler Odası Buluşmaları’nda ve ziyaret ettiğimiz okullarda, öğretmenlerimizle bir araya gelerek eğitime dair önemli konuları istişare ediyoruz. Bu süreçte attığımız tüm adımları öğretmenlerimizin görüş ve önerileri doğrultusunda belirlemeye özen gösteriyoruz.”

Öğretmenlerle gerçekleştirdiğimiz bu görüşmelerde, birçok meslektaşımızdan gelen yoğun talep üzerine, 11-15 Kasım 2024 tarihleri arasında yapılacak olan ara tatil seminerlerinin çevrim içi olarak düzenlenmesine karar verdik. Bu kararın, eğitim ailemize hayırlı olmasını diliyorum.”

Bu yeni uygulama ile birlikte, öğretmenlerin daha geniş bir katılım göstermesi ve seminerlere kolaylıkla ulaşabilmesi hedefleniyor. Uzaktan eğitim yönteminin avantajlarıyla, öğretmenlerimiz, mesleki gelişimlerine katkı sağlayacak bu seminerlere rahatlıkla katılabilecekler.

Kaynak: Sözcü

Öğretmen Seminerleri Online Olacak
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!