1. Haberler
  2. Spor
  3. Okan Buruk, Beşiktaş Maçı Sonrası Açıklamalarda Bulundu

Okan Buruk, Beşiktaş Maçı Sonrası Açıklamalarda Bulundu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Okan Buruk’tan Beşiktaş Maçı Sonrası Açıklamalar

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, 2-1’lik galibiyetle sonuçlanan Beşiktaş derbisi sonrası önemli değerlendirmelerde bulundu.

Okan Buruk’un açıklamaları şu şekilde:

“Maç öncesinde de belirttiğim gibi, psikolojik açıdan 8 puanlık bir fark oluşuyor. Şimdi bay haftasına giriyoruz. Samsunspor ile 6, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile 8 puanlık bir farkımız var. Bu maçı kazanmak istiyorduk. Galatasaray, benim göreve geldiğim 2.5 yıllık süreçte birçok derbi kazandı. Derbi atmosferine alışkın bir takımız. Beşiktaş gibi güçlü bir rakibe karşı, çok net pozisyon vermeden maçı tamamladık. İlk kez bu kadar çok topu rakibe verdik.”

‘ÜZÜLECEĞİMİZ NOKTA YEDİĞİMİZ GOL’

“Maçın son anlarında yediğimiz golle skoru 2-1’e getirdik. Üzüleceğimiz nokta bu olabilir. Ancak genel olarak hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Oyuncularım son derece istekli ve motive bir şekilde mücadele etti. Şimdi birkaç gün dinlenip, Tottenham maçı için hazırlıklara başlayacağız.”

‘SARA’YI İNANARAK ALDIK’

“Sara’nın ayağı gerçekten çok iyi ve temiz. Geçen sezon Championship’te en çok asist yapan oyunculardan biriydi. Savunma yönü de oldukça güçlü, oyun kurgusuna aktif olarak katılıyor ve takımı atağa kaldırma görevini üstleniyor. Sol ayağının sihirli olduğunu her duran topta görüyoruz. Bu transfer, istediğimiz ve hayal ettiğimiz bir oyuncuydu. İstekle ve inançla aldık. Çok iyi niyetli bir insan. Hızla takıma adapte oldu ve insan kalitesi oldukça yüksek. Takım arkadaşlarına çabuk uyum sağladı. Gerçekten iyi bir profesyonel. Henüz genç bir oyuncu olmasına rağmen Brezilya Milli Takımı’na gitme hedefi var, bu da onun için çok önemli bir hedef. Asistlerini ondan, gollerini ise arkadaşlarından aldı.”

MAURO ICARDI’NİN PENALTI POZİSYONU

“Penaltı pozisyonuyla ilgili olarak, darbe olduğuna dair bir izlenim var. Icardi de bu konuda darbe aldığını ifade etti. Ancak hakem bu pozisyonda penaltı vermedi. VAR da bu duruma müdahil olmadı. Her iki takım için de bazı fauller verildi ya da verilmedi. Kolay faul kararları verildiği gibi, bazıları da göz ardı edildi. Özellikle Icardi’nin pozisyonu net bir penaltıydı.”

Kaynak: Sözcü

Okan Buruk, Beşiktaş Maçı Sonrası Açıklamalarda Bulundu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!