1. Haberler
  2. Spor
  3. Okan Buruk’un Antalyaspor Maçı Sonrası Açıklamaları

Okan Buruk’un Antalyaspor Maçı Sonrası Açıklamaları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Okan Buruk’tan Maç Sonrası Değerlendirmeler

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Onvo Antalyaspor’u 3-0 mağlup eden Galatasaray’ın teknik direktörü Okan Buruk, Corendon Airlines Park Antalya Stadı’nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam, takımının ilk golü erken bulmasının avantaj sağladığını belirterek, “2-0’dan sonra daha da rahatladık ve 3-0’ı da çok güzel bir golle yakaladık,” ifadelerini kullandı.

Buruk, “Antalya’dan galibiyetle döndüğümüz için çok mutluyuz” diyerek, önlerindeki zorlu fikstüre dikkat çekti. Beşiktaş derbisinden önce UEFA Avrupa Ligi’nde İsveç temsilcisi Elfsborg ile yapacakları maçı önceliklendirdiklerini aktaran Buruk, “Öncelikle Avrupa maçını düşünmeliyiz,” dedi.

Beşiktaş Maçı Öncesi Planlar

Elfsborg karşılaşmasının ardından Beşiktaş maçına hazırlanacaklarını ifade eden Okan Buruk, şu değerlendirmeyi yaptı: “Zorlu bir maç. Beşiktaş maçı da önemli. Şampiyonluk yarışındaki takımların puan kaybına tahammülü yok. Beşiktaş maçında kendi sahamızda oynayacağız ve kazanmak istiyoruz. Kazanmak için her zaman olduğu gibi iyi bir çaba sarf edeceğiz. İlk hedefimiz, Elfsborg maçı. Avrupa Kupası’nı ön planda tutuyoruz. Orada kazanıp, yolumuza devam etmeyi hedefliyoruz.”

Osimhen ve Kadro Zenginliği

Okan Buruk, Nijeryalı forvet Victor Osimhen hakkında övgü dolu sözler sarf etti. Buruk, Osimhen’in çok profesyonel, uyumlu ve Galatasaray’da mutlu olduğunu belirterek, Mauro Icardi ile olan anlaşmasının da oldukça önemli olduğunu vurguladı. Kadro zenginliğinin getirdiği tatlı zorluklara değinen Buruk, “Galatasaray’ın başarısı için en iyi kim oynayacaksa, formayı alıp onun sahaya çıkmasını sağlıyoruz,” dedi.

Bazen yoğun fikstür nedeniyle değişiklikler yapmak zorunda kaldıklarını açıklayan Buruk, “Bazen oyuncuları dinlendireceğiz ama benim için önemli olan bu kadronun daha iyi olması. Hiç oyuncum olmasaydı, o zaman çok daha zordu. Bu nedenle bu tatlı bir zorluk, güzel bir zorluk. Oyuncuların psikolojileri de çok önemli. Oynayıp, oynamamak onların hayatlarını etkileyebiliyor. Bu yüzden formayı adil bir şekilde paylaştıracağız. Adaletli olduğuma inanıyorum,” sözlerini sarf etti.

Saha zemininin kalitesizliği nedeniyle her iki takımda da birer futbolcunun sakatlandığını dile getiren Buruk, “Sol kanatta oynayan Yunus Akgün, sahanın en iyilerinden biriydi,” şeklinde konuştu.

Kaynak: Sözcü

Okan Buruk’un Antalyaspor Maçı Sonrası Açıklamaları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!