1. Haberler
  2. Gündem
  3. Ordu’da Jandarma Astsubayına Çarpan Motosiklet Sürücüsü Tutuklandı

Ordu’da Jandarma Astsubayına Çarpan Motosiklet Sürücüsü Tutuklandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

18 Eylül tarihinde Ordu-Giresun karayolu üzerinde jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen bir kontrol devriyesi sırasında, 07 GU 227 plakalı motosikletin sürücüsü Adem Topçu’ya ‘dur’ ihtarında bulunuldu. Ancak Topçu, bu uyarıya uymayarak, yol kenarında bulunan Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Fatih Çangır’a çarptı. Çarpmanın etkisiyle ciddi şekilde yaralanan Çangır, acil olarak kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen şehit oldu. Motosiklet sürücüsü Topçu, hastanedeki tedavisinin ardından tutuklandı.

BİRİ MÜEBBET, İKİ AYRI SUÇTAN HAPİS İSTEMİ

Adem Topçu hakkında hazırlanan iddianame, Ordu 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. Bu iddianamede, motosiklet sürücüsü Topçu hakkında ‘kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle kasten öldürme’ suçundan müebbet hapis cezası talep ediliyor. Ayrıca, ‘trafik güvenliğini tehlikeye sokma’ suçundan da 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezası isteniyor. Topçu’nun yargılanacağı davanın ilk duruşması 1 Kasım Cuma günü Ordu 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde gerçekleştirilecek.

DEFALARCA KOLLUK KUVVETİNDEN KAÇMIŞ, TEK TEKER VİDEOLARI ORTAYA ÇIKMIŞTI

Motosiklet sürücüsü Topçu’nun daha önce birçok kez kontrol noktalarından kaçtığı ve bu nedenle plakasına yazılmış 20’den fazla trafik cezası bulunduğu öğrenildi. Ayrıca, ehliyetsiz araç kullanmaktan ceza almış olan Topçu’nun, uyuşturucu kullanmaktan da suç kaydı bulunduğu belirtildi. Bu durum, toplumda büyük bir infial yaratırken, güvenlik güçlerinin karşılaştığı zorlukları bir kez daha gözler önüne serdi.

Kaynak: Sözcü

Ordu’da Jandarma Astsubayına Çarpan Motosiklet Sürücüsü Tutuklandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!