1. Haberler
  2. Gündem
  3. Otomobilin Okul Bahçesine Girmesi: Tehlikeli Anlar

Otomobilin Okul Bahçesine Girmesi: Tehlikeli Anlar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Otomobilin Okul Bahçesine Girmesi: Korku Dolu Anlar

18 Ekim günü saat 17.30 sularında, Çatalkaya Mahallesi Tuna Caddesi’nde meydana gelen olayda, el freni çekilmeyen bir otomobil, aniden hareket ederek özel bir okulun bahçe kapısını kırarak içeri girdi. Olay sırasında okulun önünde bulunan iki çocuk ve iki veli, içerden koşarak gelen öğretmenin uyarısıyla son anda tehlikeden kurtuldular.

Kaza Anı Güvenlik Kamerasında

Olay anı, bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, öğretmenin okulun giriş kapısı önünde bulunan iki çocuk ve iki veliyi koşarak uyardığı ve bu sayede dört kişinin büyük bir tehlikeden kurtulduğu görülüyor. Otomobilin okul bahçesine girişi sırasında duvarı kırarak içeri girmesi ve çevredeki insanların yaşadığı panik anları da kameraya yansımış durumda.

Önceki Benzer Olay

18 gün önce, 1 Ekim tarihinde de benzer bir kaza yaşanmıştı. O gün, S.Ç.A. (43) yönetimindeki plakası öğrenilemeyen otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu okulun bahçe kapısını kırarak içeri girmiş ve 6 yaşındaki K.A.A. ile öğrenci velileri H.Y. (41) ve G.G.Ş. (40) yaralanmıştı. Yaralıların hayati tehlikesi bulunmazken, kırılan bahçe kapısı ve duvar, okulun görevlileri tarafından hızlı bir şekilde onarıldı.

Kaynak: Sözcü

Otomobilin Okul Bahçesine Girmesi: Tehlikeli Anlar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!