1. Haberler
  2. Magazin
  3. Ozan Akbaba ve Sinem Ünsal’ın Yeni Dizisi: Uzak Şehir

Ozan Akbaba ve Sinem Ünsal’ın Yeni Dizisi: Uzak Şehir

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ozan Akbaba ve Sinem Ünsal’ın Yeni Projesi: Uzak Şehir

Ozan Akbaba ve Sinem Ünsal'ın Yeni Projesi: Uzak Şehir

Ozan Akbaba ve Sinem Ünsal’ı başrollerde buluşturan “Uzak Şehir” adlı yapım, izleyicilere etkileyici bir hikaye sunmaya hazırlanıyor. Sinem Ünsal, dizide “Alya Albora” karakterine hayat verecek.

EKRANIN YENİ ZEYNASI: SİNEM ÜNSAL

Sinem Ünsal, daha önce canlandırdığı karakterlerden oldukça farklı bir rolle ekranlara çıkacak. Alya’yı, cüretkar ve savaşçı bir kadın olarak tanımlayan Ünsal, “Kariyer sahibi, oğlundan başka kimsesi olmayan ve oğlu için Albora ailesine karşı durmaya cesaret edecek kadar güçlü bir kadın” ifadelerini kullanıyor.

O MÜCADELE KALPLERE DOKUNACAK

“Uzak Şehir”, Mardin’in köklü ailelerinden biri olan Albora ailesinin hikayesini anlatırken, aynı zamanda bir annenin evladı için verdiği mücadele ile de izleyicilerin gönlünde taht kuracak. Sinem Ünsal, Alya’nın oğlu için vereceği savaşı şu sözlerle ifade ediyor: “Kanada’da vefat eden eşinin vasiyeti üzerine, küçücük oğluyla Mardin’e ilk kez gelen Alya’nın, adeta bir duvara çarpar gibi Albora ailesiyle karşılaşmasıyla başlayan mücadelesini izleyeceğiz.”

KADINLAR ALYA İLE BAĞ KURACAK

Sinem Ünsal, canlandırdığı Alya karakterinin kadınlar arasında derin bir bağ oluşturacağına inanıyor. Her kadının kendinden bir şey bulacağını belirten Ünsal, “Anne olmasak bile, bir kadın olarak haklı bir yerden özdeşlik kurabileceğimiz, hayatlarımızın her anındaki mücadelelerimizi bize Alya hatırlatacak” diyerek karakterin derinliğine dikkat çekiyor.

DİZİNİN KONUSU

Alya Albora, vefat eden eşinin vasiyetini yerine getirmek üzere cenazesi ve beş yaşındaki oğlu ile Kanada’dan Mardin’deki Albora topraklarına gelir. Ancak bu gelişin geri dönüşü yoktur. Albora ailesinin lideri Cihan Albora, Alya’nın çırpınışlarına kayıtsız kalmaz, fakat çocuğunu alıp gitmesine asla izin vermez. Geçmişin karanlık sırları ve bölgenin gerçekleriyle yüzleşen Alya, kendisini kocasının ailesiyle zorlu bir mücadele içinde bulur.

AŞK VE AİLE BAĞLARI

Aşk ve aile bağlarının derin bir şekilde irdeleneceği dizinin oyuncu kadrosunda Ozan Akbaba ve Sinem Ünsal’ın yanı sıra; Gonca Cilasun, Müfit Kayacan, Alper Çankaya, Ferit Kaya, Sahra Şaş, Dilin Döğer, Atakan Özkaya, İlkay Kayku, Nazmi Kırık, Mine Kılıç, Sinan Demirer, Zeynep Kankonde, Muttalip Müjdeci, Barış Yalçın, Burak Şafak, Mehmet Polat, Yunus Eski, Yaren Güldiken ve Kuzey Gezer yer alıyor.

YAKINDA KANAL D’DE

Albora ailesinin kıyasıya iktidar savaşına sahne olacak “Uzak Şehir”, çok yakında Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

Ozan Akbaba ve Sinem Ünsal’ın Yeni Dizisi: Uzak Şehir
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!