1. Haberler
  2. Spor
  3. Ozan Tufan: “Önemli Olan 3 Puan”

Ozan Tufan: “Önemli Olan 3 Puan”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında RAMS Başakşehir’i 1-0 mağlup eden Trabzonspor’un futbolcusu Ozan Tufan, maç sonrası açıklamalarda bulundu. Ozan, “Önemli olan 3 puandı. Bugün o motivasyonu kazandığımız için mutluyum. İnşallah bundan sonraki süreçte de bu performansımızı sürdürebiliriz” ifadelerini kullandı.

Maçın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tufan, karşılaşmada elinden gelenin fazlasını yapmaya çalıştığını belirterek, “Camiamızın ve hocamızın beklentilerinin yüksek olduğunu biliyorum. Ben de bu beklentileri karşılamak için elimden geleni yapıyorum.” dedi.

Ozan, ligin 7. haftasında TÜMOSAN Konyaspor ile oynanan maçta yaşadığı sakatlık sonrası, Başakşehir karşılaşmasında oynamasının zor olduğunu ifade eden yorumlara da değindi. Şunları kaydetti:

  • “Konya maçındaki sakatlığımdan sonra Başakşehir maçında oynamam için zor dediler. Ancak futbolda her şey mümkün. Acılara katlanarak, takımım için elimden geleni yapmaya çalışıyorum.”
  • “Oyun biraz birebir hale geldiği için kendimi yeterince gösteremediğimi düşünüyorum. Fakat ikinci yarıda oyun biraz daha akışkan hale gelince benim için de fırsatlar doğdu.”
  • “Son pozisyonda bir gol atabilseydim, durumu daha da güzelleştirebilirdim. Ama önemli olan 3 puanı almamızdı.”

Ozan, “Bugün elde ettiğimiz motivasyonla mutluyum. Umuyorum ki bu şekilde devam ederiz” diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Sözcü

Ozan Tufan: “Önemli Olan 3 Puan”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!