1. Haberler
  2. Magazin
  3. Özgür Çevik ve Hatice Kartoğlu’nun Görkemli Düğünü

Özgür Çevik ve Hatice Kartoğlu’nun Görkemli Düğünü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özgür Çevik ve Hatice Kartoğlu’nun Düğünü

Özgür Çevik ve Hatice Kartoğlu'nun Düğünü

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Özgür Çevik, uzun süredir aşk yaşadığı sevgilisi Hatice Kartoğlu ile hayatlarını birleştirdi. Çift, 4 yıllık ilişkilerinin ardından, Karaköy’deki şık bir mekânda düzenlenen görkemli bir törenle dünyaevine girdi. Bu mutlu günleri, sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarla da geniş bir kitleyle paylaşıldı.

Düğün, birçok ünlü ismin katılımıyla renklendi. Çiftin yakın arkadaşları arasında yer alan isimler, bu özel günde onların yanında olarak destek verdiler. Düğüne katılan ünlüler arasında Engin Akyürek, Tolga Sarıtaş, Binnur Kaya ve Hasibe Eren gibi tanınmış isimler bulunuyordu.

Engin Akyürek’ten Evlilik Açıklaması

Engin Akyürek'ten Evlilik Açıklaması

Düğün esnasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Engin Akyürek, kendi evlilik durumu hakkında şöyle konuştu: “Öncelikle birini bulmak gerekiyor. O işler için biraz hayırlısı demek gerekiyor. Kader kısmet meseleleri de var.” Akyürek, evlilik konusunun karmaşık ve kişisel bir yolculuk olduğunu vurguladı.

Tolga Sarıtaş’tan Düğün Yorumları

Tolga Sarıtaş'tan Düğün Yorumları

Yeni evli çift Tolga Sarıtaş ve Zeynep Maruk da düğüne katılarak mutluluklarına ortak oldular. Tolga Sarıtaş, düğünle ilgili düşüncelerini paylaşırken “Yeni evlenen bir çift olarak organizasyonda hiçbir sorumluluğumuz olmayan düğüne gelmek çok büyük rahatlıkmış. Evlendikten sonra hayatımızda bir şey değişmedi.” diyerek, evliliğin getirdiği yeniliklerin çok fazla olmadığını ifade etti.

Özgür Çevik ve Hatice Kartoğlu'nun Görkemli Düğünü

Özgür Çevik ve Hatice Kartoğlu’nun Görkemli Düğünü
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!