1. Haberler
  2. Gündem
  3. Özgür Özel’den Yenidoğan Çetesi Soruşturması Üzerine Açıklama

Özgür Özel’den Yenidoğan Çetesi Soruşturması Üzerine Açıklama

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özgür Özel’den Yenidoğan Çetesi Soruşturmasına İlişkin Açıklama

Özgür Özel'den Yenidoğan Çetesi Soruşturmasına İlişkin Açıklama

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul’daki “yenidoğan çetesi” soruşturmasıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bu çetenin sağlık sisteminin açıklarından nasıl yararlandığını vurguladı.

Özel, açıklamasında şunları belirtti: “Sağlık sisteminin açıklarından yararlanarak çıkar sağlamak için kurdukları sistem ile yenidoğan bebeklerin sağlığını hiçe sayan, ölümlerine neden olan, savcıları dahi tehdit edebilen gözü dönmüş cani bir çeteyle karşı karşıyayız. Bu soruşturma nereye kadar gidiyorsa gitmeli, kime uzanıyorsa uzanmalı, para uğruna gözünü kan bürümüş bu alçakların canına okunmalıdır.”

Özgür Özel’in bu açıklamaları, sağlık sistemindeki yolsuzlukların ve çetelerin ortaya çıkarılması adına atılacak adımların önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Bu tür çetelerin, özellikle en savunmasız olan yenidoğan bebekler üzerinde yarattığı tehditler, toplumda büyük bir infial yaratırken, soruşturmanın sonuçlarının da dikkatle takip edilmesi gerektiği ifade ediliyor.

Kaynak: Sözcü

Özgür Özel’den Yenidoğan Çetesi Soruşturması Üzerine Açıklama
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!