1. Haberler
  2. Gündem
  3. Pendik’te Beton Mikserinin Patlaması: Anne ve Çocuğa Harç Döküldü

Pendik’te Beton Mikserinin Patlaması: Anne ve Çocuğa Harç Döküldü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Pendik’te Betondan Korkutan Olay

İstanbul Pendik'te Betondan Korkutan Olay

İstanbul’un Pendik ilçesinde, yolda yürüyen bir anne ile 2 yaşındaki çocuğunun üzerine beton mikserinden harç döküldü. Olay, Yenişehir Mahallesi’nde meydana geldi ve sosyal medya üzerinden paylaşılan görüntüler büyük bir yankı uyandırdı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü, yaşanan bu talihsiz olayla ilgili olarak detaylı bir açıklama yaptı.

Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Pendik’te beton mikserinin pompasının patlaması sonucu anne ve çocuğun üzerine çimento harcı döküldü” denildi. Olayın ardından trafik ekipleri, derhal inceleme başlattı.

İki sürücü gözaltına alındı ve bu sürücüler hakkında ‘taşıt yoluna, trafiği tehlikeye sokacak şekilde bir şey atmak, koymak, dökmek, bırakmak’ suçlamasıyla 6 bin 720 lira idari para cezası uygulandı. Ayrıca, araçlar trafikten men edildi. Bunun yanı sıra, sürücüler hakkında ‘trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek’ suçundan da adli işlem başlatıldı.

Sürücülerden biri olan N.K. hakkında ise, “taksirle yaralama” suçundan ayrıca adli işlem gerçekleştirildi. Olay, vatandaşlar arasında büyük bir infial yaratırken, benzer durumların yaşanmaması adına gereken önlemlerin alınması gerektiği vurgulandı.

Kaynak: Sözcü

Pendik’te Beton Mikserinin Patlaması: Anne ve Çocuğa Harç Döküldü
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!