1. Haberler
  2. Gündem
  3. Pendik’te Devrilen Kamyonet Kazası

Pendik’te Devrilen Kamyonet Kazası

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bugün sabah saat 06.30 sularında Pendik Ortamahalle bölgesinde, D-100 Karayolu’nda kazalı bir olay meydana geldi. Alparslan Ç. yönetimindeki 34 KVG 300 plakalı kamyonet, henüz belirlenemeyen bir sebep nedeniyle orta şeritte devrildi. Kazanın etkisiyle kamyonetin kasasında bulunan iş makinesi yola fırladı.

Kaza sonrasında D-100 Karayolu’nun Kadıköy istikametinde trafik akışı, bir süreliğine tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Olayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine, sağlık, polis ve itfaiye ekipleri hızla olay yerine intikal etti. Polis ekipleri, başka bir kazanın yaşanmaması için yolda güvenlik önlemleri alarak trafiği düzenledi.

Yapılan incelemeler sonucunda, kamyonet sürücüsü Alparslan Ç.’nin alkollü olduğu ve ehliyetinin bulunmadığı tespit edildi. Sürücü, ifadesinin alınması için polis merkezine götürüldü. Kazanın ardından D-100 Karayolu Kadıköy yönünde uzun araç kuyrukları oluştu. Devrilen kamyonet, olay yerine çağrılan bir vinç ile kaldırıldı ve trafik, bir süre sonra normale döndü.

Kaynak: Sözcü

Pendik’te Devrilen Kamyonet Kazası
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!