1. Haberler
  2. Magazin
  3. Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım’ın Sade Nikah Törenü ve Bebek Müjdesi

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım’ın Sade Nikah Törenü ve Bebek Müjdesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım’ın Nikah Töreni

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın Nikah Töreni

Son dönemlerde Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Yargı’ dizisinde ‘Ceylin’ karakterini canlandıran ünlü oyuncu Pınar Deniz, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Kaan Yıldırım ile Roma’da, sade ve zarif bir nikah töreni ile hayatlarını birleştirdi. Bu özel günde Pınar Deniz, şık bir özel tasarım gelinlik tercih ederken, Kaan Yıldırım ise şıklığını beyaz bir takım elbise ile tamamladı. Ancak, vize problemi nedeniyle Pınar Deniz’in anne ve babası maalesef bu anlamlı günde yanlarında olamadı. Ünlü çift, aile arasında düzenledikleri bir yemekle bu eksikliği gidermeyi tercih etti. Kaan Yıldırım, kayınpederi ile birlikte mutfakta geçirdiği keyifli anları sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

Bebeklerinin Cinsiyeti Belli Oldu

Bebeklerinin Cinsiyeti Belli Oldu

Hamile olan Pınar Deniz’in bebeklerinin cinsiyeti merakla bekleniyordu. Bu konuda Instagram hesabından duyuru yapan Kaan Yıldırım, mutlulukla bebeklerinin cinsiyetinin erkek olacağını açıkladı. Pınar Deniz, bu süreçte yaşadıklarını ve hissettiklerini şu sözlerle ifade etti: “Hamileliğimin keyfini sürüyorum. Artık her şey açıkta olduğuna göre, erkek çocuğumuz olacak inşallah.”

Hamilelik Süreci ve Aşerme

Hamilelik Süreci ve Aşerme

Gazetecilerin, bebeğin isminin belli olup olmadığını sorduğunda Pınar Deniz, “Yok, belli olmadı.” şeklinde yanıt verdi. Hamilelik sürecine dair düşüncelerini dile getiren Deniz, ‘İnşallah sağlıklı bir şekilde çocuğumu dünyaya getirip ondan sonra projelerle ilgilenmeyi düşünüyorum.’ dedi. Hamileliğinin ilk dönemlerinde yaşadığı zorluklara da değinen güzel oyuncu, ‘Aşerme bende olmadı. Biraz zor geçti ilk 3 ay. Sevgili annelere şimdiden hak veriyorum. Kaan daha çok aşeriyor bence.’ sözleriyle, yaşadığı deneyimi samimi bir şekilde paylaştı.

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın Sade Nikah Törenü ve Bebek Müjdesi

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım’ın Sade Nikah Törenü ve Bebek Müjdesi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!