1. Haberler
  2. Spor
  3. Portekiz, Polonya’yı 3-1 Mağlup Etti

Portekiz, Polonya’yı 3-1 Mağlup Etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Portekiz, Polonya’yı Mağlup Etti

Uluslar A Ligi 1. Grup üçüncü maçında, Portekiz, Polonya’yı deplasmanda 3-1’lik skorla geçerek önemli bir galibiyet elde etti. Maçta Portekiz’in gollerini 26. dakikada Bruno Fernandes, 37. dakikada Cristiano Ronaldo ve 88. dakikada Jan Bednarek’in kendi kalesine attığı golle geldi. Ronaldo, ilk yarının ortalarında Rafael Leao’nun ceza sahası sol tarafından çektiği ve direkten dönen topu tamamlayarak takımının ikinci golünü kaydetti.

Ronaldo, bu maçta gösterdiği etkileyici performansla dikkat çekti ve sezon boyunca 12 resmi maçta 11. golünü atmış oldu. 39 yaşındaki Portekizli yıldız, milli takımda bu sezon oynadığı 3 maçta 3 gol atarak kariyerindeki 906. golüne ulaştı ve milli takım formasıyla toplamda 133. golünü kaydetti.

1000 GOL HEDEFİNE ADIM ADIM

Müsabakanın 63. dakikasında oyundan alınan Cristiano Ronaldo, stadyumdaki taraftarlar tarafından coşkuyla alkışlandı. Suudi Arabistan Pro Lig takımlarından Al Nassr forması giyen Ronaldo, Polonya’ya karşı attığı bu golle 1000 gole ulaşma hedefine bir adım daha yaklaşmış oldu. Portekizli süperstar, bu golle birlikte kariyerinin doruk noktasına ulaşmak için ilerlemeye devam ediyor.

Kaynak: Sözcü

Portekiz, Polonya’yı 3-1 Mağlup Etti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!