1. Haberler
  2. Spor
  3. Rafa Silva ve Semih Kılıçsoy’un Beşiktaş’taki Başarısı

Rafa Silva ve Semih Kılıçsoy’un Beşiktaş’taki Başarısı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rafa Silva’nın Beşiktaş’taki Başarısı

Beşiktaş’ın yıldız oyuncusu Rafa Silva, takımını sırtlamaya devam ederken ilginç bir detay gündeme geldi. Portekizli futbolcu, Semih Kılıçsoy ile birlikte sahaya çıktığı 11’deki 5 karşılaşmada da gol atmayı başardı. Konyaspor ile oynanan maçta attığı golle suskunluğunu bozan Silva, Semih ile birlikte forma giydiği Galatasaray (Süper Kupa Finali), Samsunspor, Antalyaspor ve Lugano karşılaşmalarında da rakip fileleri havalandırdı.

Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst’un Konyaspor maçında ilk 11’de yer verdiği Semih Kılıçsoy’un, bundan sonraki süreçte daha fazla şans bulması bekleniyor. Hollandalı teknik adamın, Lyon deplasmanında savunmaya daha fazla odaklanacağı, ancak Galatasaray derbisine Semih Kılıçsoy ve Rafa Silva’nın yer aldığı bir ilk 11 ile çıkması planlanıyor.

Öte yandan, Semih Kılıçsoy’un sergilediği performans, Avrupa kulüplerinin de dikkatini çekmeyi başardı. Premier Lig ekibi Everton, Semih’i bir süredir izlemekte ve Beşiktaş’ın perşembe günü deplasmanda Lyon ile oynayacağı Avrupa Ligi maçına scout ekibi göndereceği öğrenildi. Bu durum, genç oyuncunun uluslararası arenada da ne kadar değerli olduğunu gösteriyor.

Kaynak: Sözcü

Rafa Silva ve Semih Kılıçsoy’un Beşiktaş’taki Başarısı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!