1. Haberler
  2. Spor
  3. Rafa Silva’nın Beşiktaş Kariyerindeki Performansı ve Geleceği

Rafa Silva’nın Beşiktaş Kariyerindeki Performansı ve Geleceği

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rafa Silva’nın Beşiktaş Kariyeri

Rafa Silva'nın Beşiktaş Kariyeri

Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş, sezon başında kadrosuna kattığı Rafa Silva ile büyük bir heyecan yaşamıştı. Bonservis bedeli ödemeden transfer edilen Portekizli futbolcu, siyah-beyazlı formayla başladığı kariyerinde etkileyici bir performans sergilemişti.

Rafa Silva, UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu rövanşında oynanan Lugano maçından sonra, skor katkısı yapmamış olmasıyla dikkat çekti. Beşiktaş’a transferinin ardından, kariyerine çok iyi bir başlangıç yapan Rafa, ilk resmi maçında Galatasaray’a karşı hem gol atmış hem de asist yapmıştı. Bu performansı, taraftarların beklentilerini artırmıştı.

Rafa Silva'nın Beşiktaş Kariyerindeki Performansı ve Geleceği

Ardından, sırasıyla oynanan Samsunspor, Lugano ve Antalyaspor karşılaşmalarında da skora katkıda bulunarak formunu sürdürmüştü. Ancak, Lugano ile 29 Ağustos’ta İstanbul’da oynanan maçta gösterdiği 1 gol ve 1 asistlik performansın ardından, Rafa Silva’nın formu düşüşe geçti. Süper Lig’de Sivasspor, Trabzonspor, Eyüpspor, Kayserispor ve Gaziantep FK ile yapılan maçlarda gol yollarında etkili olamadı.

Rafa Silva, UEFA Avrupa Ligi grup aşamasındaki Ajax ve Eintracht Frankfurt maçlarını da boş geçerek, toplamda 7 resmi maçta skor katkısı sağlayamadı. Bu süreçte, Beşiktaş, Rafa’nın katkısız kaldığı maçlarda 2 mağlubiyet, 2 beraberlik ve 3 galibiyet elde etti.

Rafa Silva’nın Beşiktaş ile olan sözleşmesi, 30 Haziran 2027’de sona erecek. 31 yaşındaki on numaranın güncel piyasa değeri ise 14 milyon euro olarak belirlendi. Gelecek günlerde Rafa Silva’nın performansının nasıl şekilleneceği, hem taraftarlar hem de yönetim için merak konusu olmaya devam ediyor.

Rafa Silva’nın Beşiktaş Kariyerindeki Performansı ve Geleceği
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!