1. Haberler
  2. Spor
  3. Real Madrid’de Ancelotti Dönemi Sonlanabilir

Real Madrid’de Ancelotti Dönemi Sonlanabilir

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Real Madrid’de Ancelotti Dönemi Sona Erebilir

Son olarak El Clasico’da Barcelona karşısında yaşanan ağır hezimetten sonra, Real Madrid’de Carlo Ancelotti’nin geleceği sorgulanmaya başlandı. İspanyol basınında yer alan haberlere göre, Ancelotti’nin görevine sezon sonunda son verileceği iddiaları giderek güçleniyor.

YERİNE XABİ ALONSO GELECEK

Real Madrid Başkanı Florentino Perez’in, yeni sezonda takımın başına yeni bir teknik direktör getirmeyi planladığı belirtiliyor. Hedefteki ana isim ise şu anda Bayer Leverkusen’in teknik direktörlüğünü üstlenen Xabi Alonso. İspanyol teknik adam, özellikle genç ve dinamik futbol anlayışıyla dikkat çekiyor.

Real Madrid, Carlo Ancelotti’nin sözleşmesini daha önce 2026 yılı sonuna kadar uzatmıştı. Ancak, El Clasico’daki ağır mağlubiyetin ardından, Ancelotti’nin kadro seçimleri ve takımın genel performansı konusunda yaşanan sıkıntılar, Perez’in İtalyan teknik adam ile yolları ayırma kararını gözden geçirmesine neden oldu.

Bu gelişmeler ışığında, Real Madrid taraftarları yeni bir teknik direktör altında takımın nasıl bir performans sergileyeceğini merakla bekliyor. Xabi Alonso’nun, Real Madrid’in efsanevi geçmişine uygun bir şekilde takımı yeniden ayağa kaldırma potansiyeli, futbol kamuoyunda heyecan yaratıyor.

Kaynak: Sözcü

Real Madrid’de Ancelotti Dönemi Sonlanabilir
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!