1. Haberler
  2. Gündem
  3. Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti Kongre Mesajı

Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti Kongre Mesajı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Recep Tayyip Erdoğan’ın Kongre Mesajı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin 8’inci Olağan İl ve İlçe Kongreleri’ne göndermiş olduğu video mesajda, partiyi kurdukları 14 Ağustos 2001 tarihindeki heyecan ve kararlılıkla yola devam ettiklerini vurguladı. Erdoğan, partililere hitaben yaptığı konuşmada, kadro yenileme konusundaki mesajını bir kez daha yineleyerek,

  • “Biz, aynı zamanda milletle ve kendi aramızda daima muhabbetin diliyle, gönül diliyle konuşan bir kadroyuz.”
  • “AK Parti’yi bugünlere getiren sır, milletin sesine kulak vermemizdir.”
  • “Hiçbir komplekse kapılmadan milletin vicdan terazisinde muhasebesini yapması, nerede eksiği varsa üzerine kararlılıkla gitmesidir.”

Erdoğan, sözlerine devam ederek, “23 yıldır milletin umudu olmayı, milletin sorunlarına çözüm adresi olmayı işte böyle başardık.” dedi. 8. Olağan Kongre sürecinin de aynı hedef doğrultusunda ilerleyeceğini belirten Erdoğan, kongreleri, partinin kendini yenilemesi ve milletle kucaklaşması için bir fırsat olarak gördüğünü ifade etti.

“Kongrelerimizi, 85 milyonun tüm mensuplarıyla gönül köprülerimizi güçlendirmenin vasıtası olarak da görüyoruz.” diyen Erdoğan, bu süreçte kongrelerin kardeşlik ve dayanışma ikliminde gerçekleştirileceğini, partinin çok daha güçlenmiş ve enerji toplamış bir şekilde yola devam edeceğini belirtti.

Erdoğan, ayrıca şu ifadeleri kullandı: “Ak saçlılarımızın ve emektarlarımızın tecrübesini, gençlerimizin heyecanı ve dinamizmini, hanım kardeşlerimizin de nezaket ve samimiyetini birleştirerek inşallah bu hassas süreci yöneteceğiz.”

Son olarak, partililerine güven duyduğunu belirten Erdoğan, “Rabbime, şahsıma sizler gibi vefakar, sizler gibi gayretli yol arkadaşları bahşettiği için sonsuz hamdediyorum.” diyerek mesajını sonlandırdı.

Kaynak: Sözcü

Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti Kongre Mesajı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!