1. Haberler
  2. Magazin
  3. Reha Muhtar’ın Sağlık Durumu: Taburcu Olacak

Reha Muhtar’ın Sağlık Durumu: Taburcu Olacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Reha Muhtar’ın Sağlık Durumu Hakkında Gelişmeler

Reha Muhtar'ın Sağlık Durumu Hakkında Gelişmeler

19 Ağustos’ta İstanbul’un Sarıyer ilçesindeki evinde talihsiz bir kaza geçiren ünlü haber spikeri Reha Muhtar, bu olayın ardından hastaneye kaldırılmış ve yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. Son günlerde eski spikerin sağlık durumu hakkında merak edenler için önemli bir gelişme yaşandı.

Duayen gazeteci Uğur Dündar, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamada, Reha Muhtar’ın sağlığıyla ilgili sevindirici haberler verdi. Dündar, şu ifadeleri kullandı:

“Bu hafta taburcu olacak”

Dündar, hastanede yaptığı ziyaretin ardından duyduğu mutluluğu dile getirerek şunları söyledi: “Her pazar olduğu gibi dün, sevgili arkadaşım Reha Muhtar’ı hastanede ziyaret ettim. Sağlığına tamamen kavuşmuş görmenin sevincini yaşadım. Bu hafta taburcu olacak. Sevenlerine ve şifa dileklerini eksik etmeyenlere duyurulur.”

Reha Muhtar’ın sağlık durumu ile ilgili gelişmeler, sevenleri ve hayranları arasında büyük bir sevinçle karşılandı. Herkes, Muhtar’ın bir an önce sağlığına kavuşmasını ve eski günlerindeki gibi ekranlarda yer almasını bekliyor.

Kaynak: Sözcü

Reha Muhtar’ın Sağlık Durumu: Taburcu Olacak
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!