1. Haberler
  2. Spor
  3. Rocky Elsom Hakkında Uluslararası Tutuklama Kararı

Rocky Elsom Hakkında Uluslararası Tutuklama Kararı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rocky Elsom Hakkında Tutuklama Kararı

Rocky Elsom Hakkında Tutuklama Kararı

Avustralya milli takımının eski kaptanı ve ülkenin en prestijli rugby kulüplerinden biri olan RC Narbonne’un başkanlığını yapmış olan Rocky Elsom hakkında uluslararası bir tutuklama kararı çıkarıldı. Bu karar, Elsom’un 700 bin Euro’yu zimmetine geçirdiğine dair mahkeme kararı sonrası alındı. Fransız mahkemesi, Elsom’u kulübün başkanı olduğu dönemde şirket varlıklarını kötüye kullanmak ve belgede sahtecilik yapmak suçlarından dolayı suçlu buldu.

Davanın avukatlarından biri, Elsom’un eski bir teknik direktöre gerekçesiz bir şekilde 79 bin Euro ödeme yaptığını ve kulübe hiç gelmeyen bir kişiye aylık 7 bin 200 Euro maaş verdiğini belirtti. Bu eylemler, kulübün mali durumunu ciddi şekilde sarstı. Elsom, 5 yıl hapis cezası aldı ve ayrıca 700 bin Euro’yu geri ödemesi de talep edildi.

Geçen günlerde bir gazeteye demeç veren eski yıldız, şu an İrlanda’nın başkenti Dublin‘de yaşadığını açıkladı. Özel bir erkek okulunda koçluk yaptığını belirten Rocky Elsom, aralık ayına kadar bu şehirde kalmayı planladığını ifade etti.

Kaynak: Sözcü

Rocky Elsom Hakkında Uluslararası Tutuklama Kararı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!