1. Haberler
  2. Gündem
  3. Salih Ayaz Koç’un Kütahya Ziyareti ve Yerel İkramlar

Salih Ayaz Koç’un Kütahya Ziyareti ve Yerel İkramlar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kütahya’da Salih Ayaz Koç’un Ziyareti

Kütahya'da Salih Ayaz Koç'un Ziyareti

Kütahya’da tarihi Germiyan Sokağı ile Hisar Kalesi’ni gezen Salih Ayaz Koç, şehrin güzelliklerini keşfettikten sonra Belediyenin işlettiği Döner Gazino‘da dinlenme fırsatı buldu.

Kale alanında ailesiyle birlikte piknik yapan ve isminin Hatice olduğu öğrenilen yaşlı bir kadın, Koç’a yiyecek ikram etmek istedi. Hatice Teyze, yerel ağızla “Ekmek yemen için ağzını açıver oğlum. Dur bi ağzını açalım len.” diyerek Koç’tan maskesini çıkarmasını istedi. Bu samimi yaklaşım, etraftaki herkesin yüzünde bir gülümseme oluşturdu.

Hatice Teyze, daha sonra Koç’a poşet içinde ekmek, peynir ve üzüm ikram etti. Koç, çocuklarla bir araya gelerek onlarla fotoğraf çektirdi. Salih Ayaz Koç, bu ziyareti sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirdiğini ve Türkiye’yi gezdiğini söyledi.

Kütahya’yı, tarihi ve turistik bölgelerini oldukça beğendiğini dile getiren Koç, “Depremleri gördükten sonra evde duramadım. Aileme ‘Örümcek Adam’ kıyafeti aldırıp yola çıktım. Deprem bölgesinde çadır kentlerde çocuklarla bir araya geldim, onlara moral verdim. Daha sonra Türkiye turu yapmak istedim. Gezdiğim şehirlerde tarihi yerleri, kültürel mekanları ziyaret ediyorum ve vatandaşlarla buluşuyorum.” şeklinde konuştu.

Kaynak: Sözcü

Salih Ayaz Koç’un Kütahya Ziyareti ve Yerel İkramlar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!