1. Haberler
  2. Spor
  3. Salomon Cappadocia Ultra Trail: 73 Ülkeden 2 Bin 368 Koşucu Katılıyor

Salomon Cappadocia Ultra Trail: 73 Ülkeden 2 Bin 368 Koşucu Katılıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Salomon Cappadocia Ultra Trail’e 73 Ülkeden 2 Bin 368 Koşucu Katılacak

Kapadokya’nın olağanüstü doğal güzellikleri ve eşsiz tarihi, UNESCO Dünya Mirası listesinde yer alırken, bu yıl 11. kez düzenlenecek olan Salomon Cappadocia Ultra Trail’e 73 ülkeden toplam 2 bin 368 patika koşucusu kayıt yaptırdı. Argeus Travel & Events tarafından Salomon’un isim sponsorluğunda gerçekleştirilecek bu etkinlik, 19-20 Ekim tarihlerinde koşulacak.

Salomon Cappadocia Ultra Trail, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Nevşehir Valiliği, Ürgüp Kaymakamlığı, Ürgüp Belediyesi, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) ve Türkiye Atletizm Federasyonu gibi önemli kuruluşların katkılarıyla hayata geçirilecek. Salomon’un isim sponsorluğunda düzenlenen bu organizasyona, Anadolu Sigorta ve Intersport gibi yeni sponsorlar da dahil olurken, Corendon Airlines tekrar yer alacak. Garmin, Noss Group, Royal Balloon Cappadocia ve Yunak Evleri Cappadocia Cave Hotel ise co-sponsor olarak destek vermeye devam edecek. Yarış, Volkswagen R Premium Expo partnerliğinde gerçekleştirilecek ve sosyal sorumluluk ortaklığı ise geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi Adım Adım tarafından üstlenilecek.

73 Ülkeden 2 Bin 368 Sporcu

Parkurlarıyla dikkat çeken Salomon Cappadocia Ultra Trail, katılımcılara üst düzey bir rekabet ortamı sunacak. Yarış, Salomon Cappadocia Ultra-Trail 119K, Salomon Cappadocia Medium-Trail 63K ve Salomon Cappadocia Short-Trail 38K parkurlarında gerçekleşecek. Bu yıl, 119K parkuruna 233, 63K parkuruna 565 ve 38K parkuruna 1147 sporcu kayıt yaptırdı. Ayrıca, kadın ve erkek sporculardan oluşan kurumsal takımların yer aldığı Team Games yarışlarında toplam 423 sporcu mücadele edecek.

Geç Kayıtlar LÖSEV’e Bağışlanacak

Salomon Cappadocia Ultra Trail, sosyal sorumluluk projeleri ile de ön plana çıkıyor. Yarış kayıtlara son verilmesine rağmen, katılımcılara geç kayıt imkanı tanınacak. 9 Ekim Çarşamba gününe özel olarak kayıt yaptırmak isteyenler, geç kayıttan faydalanabilir. Bu kayıtlardan elde edilecek gelirler, Lösemili Çocuklar Vakfı’na (LÖSEV) bağışlanacak.

Parti Katılımcılara Keyifli Anlar Yaşatacak

Salomon Cappadocia Ultra Trail, 19 Ekim Cumartesi akşamı düzenlenecek bir parti ile katılımcıların yorgunluğunu almayı hedefliyor. Corendon Ultra Party, 20:30’da yarış merkezinde başlayacak ve 00:30’a kadar devam edecek. Bu eğlenceli etkinlikte sürpriz çekilişler ve hediyeler de yer alacak. DJ Tuba Lüleci Alaçam ve DJ David Saboy’un sahne alacağı partide, katılımcılar keyif dolu anlar yaşayacak.

Salomon Cappadocia Ultra Trail: 73 Ülkeden 2 Bin 368 Koşucu Katılıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!