1. Haberler
  2. Spor
  3. Şampiyonlar Ligi 3. Haftası Sonuçları ve Öne Çıkanlar

Şampiyonlar Ligi 3. Haftası Sonuçları ve Öne Çıkanlar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şampiyonlar Ligi 3. Haftası Tamamlandı

Şampiyonlar Ligi’nin 3’üncü haftası bu akşam oynanan 9 heyecan verici karşılaşma ile sona erdi. Ev sahibi Benfica, Portekiz’de Feyenoord ile karşı karşıya geldi. Maçın sonunda Hollanda ekibi Feyenoord, Benfica’yı 3-1 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti. Benfica’nın tek golünü ise 66. dakikada milli futbolcumuz Kerem Aktürkoğlu kaydetti. Bu golle birlikte Kerem, Şampiyonlar Ligi’ndeki toplam gol sayısını 3’e çıkardı ve bu sezon oynadığı tüm maçlarda gol atmayı başardı.

Benfica’da maça ilk 11’de başlayan diğer milli futbolcumuz Orkun Kökçü ise 72. dakikada yerini Renato Sanchez’e bıraktı. Bu mağlubiyetle birlikte Benfica, Şampiyonlar Ligi’nde sezonun ilk yenilgisini alarak 6 puanda kaldı. Öte yandan Feyenoord, bu galibiyetle puanını 6’ya yükseltti ve gruptaki iddiasını güçlendirdi.

Maçın orta hakemi Halil Umut Meler, karşılaşma boyunca 3 kez sarı kartına başvurdu. 39. dakikada Feyenoord’un orta saha oyuncusu Timber’a sarı kart gösteren Meler, maçın uzatma dakikalarında da Amdouni ve Renato Sanches‘e kart çıkardı.

Gecenin En Farklı Galibiyeti: Manchester City

Bu akşamın en dikkat çekici sonucu ise İngiliz ekibi Manchester City’den geldi. Manchester City, kendi sahasında Çek ekibi Sparta Prag’ı 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Ev sahibi ekip, bu büyük galibiyeti ile taraftarlarını coşturdu. Manchester City’nin gollerini 58. ve 68. dakikalarda Haaland, 3. dakikada Phil Foden, 64. dakikada Stones ve 88. dakikada penaltıdan Nunes kaydetti. Bu galibiyetle birlikte City, puanını 7’ye çıkarırken, Sparta Prag ise 4 puanda kaldı.

Gecenin Toplu Sonuçları

  • Atalanta – Celtic: 0-0
  • Brest – Bayer Leverkusen: 1-1
  • Atletico Madrid – Lille: 1-3
  • Barcelona – Bayern Münih: 4-1
  • Benfica – Feyenoord: 1-3
  • Leipzig – Liverpool: 0-1
  • Manchester City – Sparta Prag: 5-0
  • Salzburg – Dinamo Zagreb: 0-2
  • Young Boys – Inter: 0-1

Kaynak: Sözcü

Şampiyonlar Ligi 3. Haftası Sonuçları ve Öne Çıkanlar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!