1. Haberler
  2. Gündem
  3. Samsun Barosu Avukatı Ş.G.’nin Rahatsız Edilme Olayı

Samsun Barosu Avukatı Ş.G.’nin Rahatsız Edilme Olayı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsun Barosu avukatlarından Ş.G., 15 Eylül tarihinde Giresun’dan dönebilmek için saat 16.00’ya otobüs bileti aldı. Seyahati sırasında otobüsün muavini O.K., Ş.G.’ye üzerinde ‘Sakızın varsa bana da verebilir misin? Bir de yerde sigara paket gördün mü?’ yazılı bir kağıt uzattı. Ş.G., muavine sakızının olmadığını ve sigara paketini de görmediğini belirtti.

Gece yarısı, Samsun’un Terme ilçesinde arkadaşı tarafından otomobil ile alınan Ş.G., aniden ‘O.K.’ kullanıcı adına sahip bir numaradan mesaj almaya başladı. Mesajda kim olduğunu sorduğunda, ‘Seni Giresun’dan Samsun’a getiren araç personeliyim’ yanıtını aldı. Muavin, tanışmak istediğini ifade ederek avukata iltifatlarda bulundu. Bu durum karşısında Ş.G., rahatsızlık hissederek numarayı engelledi.

‘DÜN OTOBÜSTE YANINDA OTURAN BİRİ’

Bir gün sonra, farklı bir numaradan Ş.G.’ye yeni bir mesaj geldi. Kim olduğunu sorduğunda, ‘Dün otobüste yanında oturan biri’ yanıtını veren kişi, avukat Ş.G.’ye cinsel içerikli mesajlar ve rahatsız edici videolar gönderdi. Bu durum karşısında Ş.G., numarayı engelleyerek savcılığa suç duyurusunda bulunmaya karar verdi.

Bu olay, yolculuk sırasında karşılaşılabilecek beklenmedik ve rahatsız edici durumların ne kadar ciddi sonuçlar doğurabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi. Avukat Ş.G.’nin yaşadığı bu olay, toplumda cinsiyet eşitliği ve bireylerin haklarının korunması konusundaki tartışmaları da alevlendirdi.

Samsun Barosu Avukatı Ş.G.’nin Rahatsız Edilme Olayı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!