1. Haberler
  2. Gündem
  3. Samsun’da Silahlı Kavga: Uyuşturucu Kullanıcısı T.K. Polise Saldırdı

Samsun’da Silahlı Kavga: Uyuşturucu Kullanıcısı T.K. Polise Saldırdı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsun’da Silahlı Kavga Olayı

Samsun’da meydana gelen bir silahlı kavga ihbarı üzerine, olay yerine intikal eden polis ekipleri, çatışmanın yaşandığı evde detaylı bir inceleme yapmaya başladı. Yapılan araştırmalarda, olayın gerçekleştiği evin çatı katında uyuşturucu madde kullanmaktan sabıkası olduğu iddia edilen T.K. (32) isimli şahsın uyuşturucu madde kullandığı bilgisine ulaşıldı.

POLİSE SALDIRDI

Gelen ihbar üzerine, ilgili şüphelinin evine giren polis ekipleri, T.K.’nin odanın kapı ve pencere camlarını kırarak saldırgan bir tutum sergilediğini gördü. Kırılan camları polislerin üzerine atan T.K., daha sonra pencereden atlayarak kaçmaya çalıştı.

KOMİSERİ BIÇAKLADI

Polislerin T.K.’yi kıstırması üzerine, T.K. bıçakla saldırarak, komiser M.D.’yi her iki bacağından hafif şekilde yaraladı. Bu olay sırasında yaşanan panik ve kaos, olayın ciddiyetini artırdı.

POLİSLER VURARAK ETKİSİZ HALE GETİRDİ

Olay yerine intikal eden diğer polis ekipleri, T.K.’yi etkisiz hale getirmek amacıyla bacağından ateş ederek yaraladı. Yaralanan T.K., hemen ambulansla Kavak Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan T.K., ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Şu an hastanede tedavi altına alınmış olan T.K. ile ilgili olarak, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Kaynak: Sözcü

Samsun’da Silahlı Kavga: Uyuşturucu Kullanıcısı T.K. Polise Saldırdı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!