1. Haberler
  2. Spor
  3. Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım’dan Fenerbahçe Maçı Öncesi Açıklamalar

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım’dan Fenerbahçe Maçı Öncesi Açıklamalar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım’dan Çarpıcı Açıklamalar

Süper Lig’de Pazar günü gerçekleşecek olan Fenerbahçe maçı öncesinde dikkat çekici açıklamalarda bulunan Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, katıldığı radyo programında “Galatasaray sempatizanlığım var” ifadesini kullandı. Radyogol’e konuk olan Yıldırım, Fenerbahçe ile oynayacakları mücadele öncesinde ortalığı germe çabaları içinde olduklarını belirtti. Yıldırım’ın açıklamaları şu şekilde:

  • ‘3 BÜYÜKLERDEN GALATASARAY’I DESTEKLİYORUM’
  • “Ben burada yalan mı söyleyeceğim? Evet, Galatasaray’a karşı bir sempatim var ama en büyük tutkum Samsunspor! Bunu her platformda gururla ifade ediyorum. ‘Üç büyüklerden Galatasaray’ı destekliyorum’ dedim. Bunun neresinde yanlış var? Fenerbahçeliler bu konuda eleştiride bulunuyor. Eğer Fenerbahçeli olsaydım, ne yapacaklardı? Fenerbahçe’ye maç mı satacaktım? Her takıma karşı aynı adanmışlıkla mücadele ediyoruz!”

  • ‘ALİ KOÇ’U BEN Mİ YUHALATTIM’
  • “Beni Türkiye’de Fenerbahçe düşmanı olarak göstermeye çalışıyorlar. Neden böyle yapıyorsunuz? Ali Koç’u ben mi parklarda yuhalattım, ben mi istifa diye bağırttım? Fenerbahçeliler bunu yapıyor! Galatasaraylılar bile 2 yıl boyunca şampiyon olan Dursun Özbek’i göndermeye çalışıyor. Türkiye’de futbol anlayışı bu!”

  • ‘PRİM KONUSU DA YALAN’
  • “Prim meselesinde de yalanlar dolaşıyor. Biz, sezon başında futbolculara tüm primleri açıkladık. İç saha galibiyetleri için 80 bin TL, deplasman galibiyetleri için 100 bin TL, dört büyük takıma karşı ise 200 bin TL prim veriyoruz. Bu kadar basit.”

  • ‘FENERBAHÇELİLER ORTA YAPTI KAFAYI VURDUM’
  • “Samsunspor Futbol Kulübü şu an bir anonim şirket statüsünde ve %100 hisseleri bana ait. Reklamın kötüsü olmaz derler ya, işte bu tam da öyle. Fenerbahçeliler ortayı yaptı, ben de kafayı vurdum ve golü attım. Bugün Türkiye’nin her yerinde Samsunspor konuşuluyor. Bu durum beni son derece mutlu ediyor. Reklamın kötüsü olmaz diyerek ben de bu rüzgârı arkamda hissediyorum.”

Kaynak: Sözcü

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım’dan Fenerbahçe Maçı Öncesi Açıklamalar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!