1. Haberler
  2. Spor
  3. Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis’ten Kasımpaşa Maç Sonrası Değerlendirme

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis’ten Kasımpaşa Maç Sonrası Değerlendirme

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis’ten Maç Sonrası Değerlendirme

Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında Kasımpaşa’yı deplasmanda 4-1’lik bir skorla mağlup eden Samsunspor’un teknik direktörü Thomas Reis, maç sonrası yaptığı açıklamada takımının sergilediği performanstan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Basın toplantısında konuşan Reis, çok önemli bir galibiyet aldıklarını vurguladı. “İki penaltı atışını kaçırdık ve ardından rakip takım golü buldu. Kasımpaşa, bizim üzerimizde etkili bir baskı kurdu. İlk yarıda istediğimiz performansı sergileyemedik. Ancak ikinci yarıda bazı değişiklikler yaparak topa sahip olmaya başladık. Takımımın sergilediği performansla gurur duyuyorum. Toplamda 22 puanımız oldu; bu, bizim için hiç de fena bir durum değil.” şeklinde konuştu.

Olivier Ntcham’ın ilk yarıda iki penaltı kaçırmasıyla ilgili sorulara yanıt veren Reis, “Kendisi oldukça tecrübeli bir oyuncu. İlk penaltısı fena değildi; eğer onu atsaydı, çok güzel bir penaltı attığı konuşulabilirdi. Ancak benim için en önemli olan, takımın nasıl bir reaksiyon gösterdiği. Ntcham, genel olarak iyi bir performans sergiledi. Bazı oyuncularımızdan yoksun gelmemize rağmen, takımımın performansından son derece memnunum.” ifadelerini kullandı.

Reis, takımın hedefleriyle ilgili bir soruya ise, “42 puana ulaştıktan sonra bu konuda daha net açıklamalarda bulunacağım.” şeklinde yanıt verdi.

Kaynak: Sözcü

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis’ten Kasımpaşa Maç Sonrası Değerlendirme
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!