1. Haberler
  2. Medya
  3. Sandık Kokusu 30. Bölüm Özeti ve Gelişmeler

Sandık Kokusu 30. Bölüm Özeti ve Gelişmeler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sandık Kokusu 30. Bölüm Detayları

Show TV ekranlarında çarşamba akşamları izleyicilerle buluşan Sandık Kokusu dizisinin 30. bölümünde yaşanacak olaylar heyecan dolu bir şekilde devam ediyor. Bu bölümde Can’ın mahkemede yaptığı açıklamalar, herkesi şaşkına çevirecek.

Karsu, olayların ardında Reha’nın parmağının olduğunu fark ederken, çocuklar arasında oluşan yanlış anlaşılmalar devam ediyor ve Karsu’yu suçlamaya devam ediyorlar. Tüm bu karmaşa içinde Karsu, hayatıyla ilgili önemli kararlar alarak çocuklarını Reha’ya bırakmaya karar verir.

Bu arada, Adalar’a gitmek için yola çıkan Filiz ve Hasan, aniden çıkan fırtına nedeniyle Adalar’da mahsur kalırlar. Karsu’dan Bora’nın bir davet düzenlediğini öğrenen Ayça, bu durumu bir fırsat olarak görür. Davetin konseptine uygun bir şekilde giyinen Ayça, salona adım attığı an herkesin dikkatini çeker. Güzelliği ve özgüveniyle Bora’nın da ilgisini çeker.

Bora, Karsu’ya Ayça’ya gül gönderme talimatı verir. Karsu, eski asistanından bunun bir ilişki başlangıcı olduğunu duyduğunda, Ayça’ya karşı kıskançlık hissetmeye başlar. Tüm bu gelişmeler, izleyicileri ekrana kilitleyecek sıradışı anlara sahne olacak.

Biz bitti demeden bitmez! 😉

#SandıkKokusu yeni bölümüyle 9 Ekim Çarşamba 20.00’de Show TV’de! 📺

Twitter: @sandikkokusu

Show TV’nin, yapımını O3 Medya’nın üstlendiği dizisi “Sandık Kokusu”nun kadrosunda; Özge Özpirinçci (Karsu), Demet Akbağ (Filiz), Engin Öztürk (Bora), Necip Memili (Reha), Meriç Aral (Irmak), Serkay Tütüncü (Kıvanç), Gözde Seda Altuner (Gülnaz), Seda Türkmen (Lale), Sercan Badur (Mert), Nesrin Cavadzade (Ayça) ve Uğur Yücel (Hasan) gibi başarılı isimler yer alıyor.

“Sandık Kokusu” yeni bölümüyle 9 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV’de sizlerle buluşacak!

Sandık Kokusu 30. Bölüm Özeti ve Gelişmeler
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!