1. Haberler
  2. Medya
  3. Sandık Kokusu Dizisi 31. Bölüm Özeti ve Yeni Bölüm Bilgisi

Sandık Kokusu Dizisi 31. Bölüm Özeti ve Yeni Bölüm Bilgisi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sandık Kokusu Dizisi Hakkında

Show TV’nin, yapımını O3 Medya’nın üstlendiği ve izleyicileri ekran başına kilitleyen dizisi “Sandık Kokusu”, güçlü kadrosuyla dikkat çekiyor. Dizi, Özge Özpirinçci (Karsu), Demet Akbağ (Filiz), Engin Öztürk (Bora), Necip Memili (Reha), Meriç Aral (Irmak), Serkay Tütüncü (Kıvanç), Gözde Seda Altuner (Gülnaz), Seda Türkmen (Lale), Sercan Badur (Mert), Nesrin Cavadzade (Ayça) ve Uğur Yücel (Hasan) gibi tanınmış isimleri bir araya getiriyor.

31. Bölüm Özeti

Dizinin 31. bölümünde, Deniz yolun ortasında yalnız başına ağlarken, ona yardım etmeye çalışan birisi karşısına çıkar. Neyse ki Deniz, Karsu’nun telefon numarasını hatırlamaktadır. Diğer yandan, Bora toplantısını iptal ederek Karsu’yu Deniz’in yanına götürmek için yola çıkar. Hande, Reha’ya Deniz’in kaybolduğunu bildirirken, Reha büyük bir endişe içinde soluğu karakolda alır ve bu durumu Karsu’dan bir süre gizlemeye çalışır.

Deniz’in geri dönmesi şerefine Kıvanç’ın evinde bir kutlama yemeği düzenlenir. Herkesin keyfi yerindeyken, Gülnaz’ın aklında albay olarak bildiği Ekrem’i aramak vardır. Ayça, Bora ve arkadaşlarıyla beraber yemeğe çıkar ve samimi, cesur tavırlarıyla katılan herkesi etkiler. Filizler’in yanındaki eve yeni komşular taşınırken, Filiz bu yeni ilişkileri güçlendirmek için komşularını evine davet etmeye karar verir.

Irmak ise, Kıvançlardan habersiz Tekin’in dükkânına girmeye niyetlenir. Ancak bu planı, beklediği gibi gitmeyecek ve sürpriz gelişmelere yol açacaktır.

Yeni Bölüm Bilgisi

“Sandık Kokusu”, yeni bölümüyle 16 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV’de izleyicileriyle buluşacak! Aşkın eyleme ihtiyaç duyduğunu hatırlatan bu dizide heyecan dolu anlar sizleri bekliyor!

📺 @showtv @O3Medya

  • #SandıkKokusu yeni bölümüyle 16 Ekim Çarşamba 20.00’de Show TV’de!

Sandık Kokusu Dizisi 31. Bölüm Özeti ve Yeni Bölüm Bilgisi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!