1. Haberler
  2. Medya
  3. Sandık Kokusu Yeni Bölüm Tanıtımı ve Gelişmeler

Sandık Kokusu Yeni Bölüm Tanıtımı ve Gelişmeler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sandık Kokusu Yeni Bölüm Tanıtımı Yayınlandı

Show TV’nin, yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği ve izleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi ‘Sandık Kokusu’, Çarşamba akşamı ekrana gelecek yeni bölümünden merak uyandıran ikinci tanıtımı yayınladı. Bu tanıtımda, karakterlerin yaşadığı duygusal çatışmalar ve ilişkilerdeki dönüşümler dikkat çekiyor.

Tanıtımda, Gülnaz etkilendiği adam için kendisine daha fazla özen göstermeye başlarken Ayça, Bora’nın kendisinden hoşlandığını düşünmeye başlıyor. Filiz’in tartışma yaşadığı adama Hasan, kendi yöntemleriyle cezasını verirken, bunu öğrenen Filiz uyarısını yapıyor. Lale, Reha’ya çocukların annesinden ayrılmaması gerektiğini ifade ederken Karsu’nun “Beter edeceğim sizi beter!” sözü, izleyicilerde yeni bölümde neler olacağına dair heyecanı arttırıyor.

Aşk eyleme ihtiyaç duyar! ❤️ #SandıkKokusu yeni bölümüyle 16 Ekim Çarşamba 20.00’de Show TV’de!

📺 @showtv @O3Medya

Bölümde Neler Oldu?

  • Karsu, Kıvanç ve Irmak adliyeden çıktıktan sonra Can’ın ihanetini keşfetti ve onu takip etmeye karar verdi.
  • Can’ın Reha ile olan iş birliği, Karsu’nun çocuklarını geri alma mücadelesini karmaşık bir hale getirdi.
  • Karsu, çocuklarıyla konuşmak için Reha’nın evine gitti; ancak Reha’nın manipülasyonları çocuklarını Karsu’ya karşı çevirdi ve Karsu büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.
  • Karsu, tüm çabalarına rağmen çocuklarını kazanamayacağını anladı ve onları Reha’ya bıraktı.
  • Karsu, işine geri dönme kararı alarak Bora ile daha fazla etkileşimde bulundu. Bora, Karsu’ya destek olurken, ikili arasındaki ilişki de derinleşmeye başladı.
  • Ayça, sosyete içinde yer edinmek için çeşitli hareketler yaptı. Bora’ya yakınlaşmaya çalışırken, kendi sosyal çevresini genişletmek için harekete geçti.
  • Bora’nın katıldığı bir davete giden Ayça, Hint dansı yaparak Bora’yı etkilemeye çalıştı; bu durum Karsu’yu kıskandırdı.
  • Karsu’ya duygusal yakınlaşma yaşayan Bora, buna engel olmak için Ayça’ya 41 adet beyaz gül yolladı.
  • Reha’nın aldığı evi Hande’nin üzerine yapmaması, Hande’nin sinirlerini bozdu. Hasta olduğu için okula gitmeyen Deniz’e bağırdı ve Deniz evden kaçtı.

Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Altan Dönmez’in oturduğu ‘Sandık Kokusu’ dizisinin başrollerinde Özge Özpirinçci (Karsu), Demet Akbağ (Filiz), Engin Öztürk (Bora), Necip Memili (Reha), Meriç Aral (Irmak), Serkay Tütüncü (Kıvanç), Gözde Seda Altuner (Gülnaz), Seda Türkmen (Lale), Sercan Badur (Mert), Nesrin Cavadzade (Ayça) ve Uğur Yücel (Hasan) gibi başarılı isimler yer alıyor. Sandık Kokusu, yeni bölümüyle Çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV’de izleyicileriyle buluşacak.

Sandık Kokusu Yeni Bölüm Tanıtımı ve Gelişmeler
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!