1. Haberler
  2. Spor
  3. Scaloni, Milton Kasırgası Sebebiyle Arjantin’in Seyahat Planları İçin Endişeli!

Scaloni, Milton Kasırgası Sebebiyle Arjantin’in Seyahat Planları İçin Endişeli!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Arjantin Teknik Direktörü Scaloni’nin Endişeleri

Arjantin Milli Takımı’nın teknik direktörü Lionel Scaloni, 11 Ekim’de Venezuela ile oynayacakları Dünya Kupası eleme maçı için seyahat etme konusunda ciddi endişeler taşıyor. Scaloni, yaklaşan Milton Kasırgası nedeniyle Arjantin’in deplasman yolculuğunun tehlikeye girebileceğini vurguladı. Takım, 2026 Dünya Kupası elemelerinde 11 Ekim’de Venezuela, ardından 16 Ekim’de Bolivya ile karşılaşacak. Ancak, Scaloni ve ekibi, hazırlık kampı için bulundukları ABD’den Güney Amerika’ya dönüş yolculuklarının kötü hava koşulları nedeniyle ertelenmesinden kaygı duyuyor.

Arjantin Milli Takımı, Lionel Messi’nin formasını giydiği Inter Miami’nin Florida’daki tesislerinde kampa girmişti. Ancak Milton Kasırgası’nın etkileri nedeniyle planlanan uçuşların iptal olma ihtimali gündemde. Scaloni, hava şartlarının tehlikeli olabileceğini belirterek, “Güvenlik her şeyden önemli. Maç elbette kritik, ancak güvenlik daha da kritik bir konu. Kasırga tehdidi karşısında uçup uçamayacağımız henüz belirsiz. Bekliyoruz ve durumun netleşmesini umuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Arjantin, şu ana kadar sekiz maçta topladığı 18 puan ile Güney Amerika elemelerinde liderliğini sürdürmekte. Diğer yandan, ABD Başkanı Joe Biden, 7 Ekim’de Milton Kasırgası’nın yaklaşması nedeniyle Florida için acil durum ilan etti. Kasırganın, çarşamba veya perşembe günü Florida kıyılarına ulaşması bekleniyor. Uzmanlar, Milton’un Florida’nın batı kıyılarında 3 metreyi aşan dev dalgalara yol açabileceğini öngörüyor.

Scaloni, Milton Kasırgası Sebebiyle Arjantin’in Seyahat Planları İçin Endişeli!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!