1. Haberler
  2. Magazin
  3. Seda Sayan ve Çağlar Ökten’in Romantik Evliliği

Seda Sayan ve Çağlar Ökten’in Romantik Evliliği

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Seda Sayan ve Çağlar Ökten’in Sürpriz Evliliği

Seda Sayan ve Çağlar Ökten'in Sürpriz Evliliği

Seda Sayan ve Çağlar Ökten, 24 Nisan 2022 tarihinde Beşiktaş’taki bir otelde gerçekleştirdikleri sürpriz nikâh töreni ile hayatlarını birleştirmişti. Geçtiğimiz günlerde Seda Sayan, annesinin sağlık durumu için Berlin’e gitti. Bu süreçte, eşi Çağlar Ökten de onu yalnız bırakmayarak destek oldu.

SAHNEDE BİR ARADA

Kendisi gibi sanatçı olan Çağlar Ökten ile Seda Sayan sahneye çıkarak hayranlarıyla buluştu. Instagram hesabından paylaştıkları birlikteki fotoğraflarına, Seda Sayan “Sevgilim” notunu eklemeyi ihmal etmedi. Sosyal medya kullanıcıları da bu paylaşımına kayıtsız kalmadı ve birçok yorumda bulundu. Kullanıcılar, “Yılın fotosu, Ayyyy güzel Seda’m harikasın, Bu aşka size hayranım, Ben bu aşkın şahidiyim, Allah korusun nazarlardan!” gibi ifadelerle çiftin mutluluğunu paylaştı.

ROMANTİK ANLAR

Seda Sayan ve eşi Çağlar Ökten, geçtiğimiz gün Bebek’te görüntülenirken oldukça romantik anlar yaşadılar. Gazetecilerin dikkatini çeken çift, çiçekçilerin de arabanın etrafını sarmasıyla trafikte kaldı. Ancak Seda Sayan ve Çağlar Ökten, bu duruma rağmen camı açmayarak özel anlarını korumayı tercih etti.

Seda Sayan ve Çağlar Ökten'in Romantik Evliliği

Seda Sayan ve Çağlar Ökten’in Romantik Evliliği
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!