1. Haberler
  2. Medya
  3. Şehit Atakan Şahin Erdoğan: Hain Terör Saldırısının Kurbanı

Şehit Atakan Şahin Erdoğan: Hain Terör Saldırısının Kurbanı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şehit Olan Atakan Şahin Erdoğan Kimdir?

Atakan Şahin Erdoğan, 2023 yılında Ankara’daki TUSAŞ tesislerinde gerçekleşen hain terör saldırısında şehit düşen bir güvenlik görevlisidir. Bu menfur olayda, çalışma arkadaşlarıyla birlikte hayatını kaybeden Erdoğan, sadece kendi hayatını değil, birçok insanın yaşamını da tehdit eden bir saldırının kurbanı olmuştur. TUSAŞ mühendisleri ve diğer güvenlik personeliyle birlikte, bu acı olayda toplamda 5 kişi şehit olmuştur.

Atakan Şahin Erdoğan Nereli?

Atakan Şahin Erdoğan’ın memleketi hakkında kesin bilgiler bulunmamaktadır. Ancak, kendisinin Türkiye’nin güvenliği ve huzuru için özveriyle görev yapan bir birey olduğu bilinmektedir.

Atakan Şahin Erdoğan Kaç Yaşında?

Atakan Şahin Erdoğan’ın yaşı hakkında da net bir bilgi mevcut değildir. Ancak, tüm Türk halkı gibi, vatanı için canını feda eden bir genç olarak hatırlanacaktır.

Olay Sonrası Gelişmeler

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankara Valisi Vasip Şahin ve Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, bu menfur terör saldırısının ardından Bilkent Şehir Hastanesi’nde yaralıları ziyaret etti. Bakan Yerlikaya, yaptığı açıklamada:

  • “Şehit sayımız maalesef 5 oldu.”
  • “Toplam yaralı sayımız 22. 7 yaralımız burada yatıyor.”
  • “1 hastamız taburcu oldu, 2’si taburcu olmak üzere.”
  • “Dolayısıyla 19 yaralımızın tedavi süreçleri hastanede devam ediyor.”

Bakan Yerlikaya, “Geçmiş olsun diyorum, Rabbim onları teşkilatımıza, aziz milletimize bağışlasın” diyerek yaralılara şifa dileğinde bulundu.

Şehit Atakan Şahin Erdoğan hakkında daha fazla bilgi ve detaylar, ilerleyen günlerde paylaşılacaktır. Kendisi, Türk milletinin kalbinde daima yaşayacak ve unutulmayacaktır.

Şehit Atakan Şahin Erdoğan: Hain Terör Saldırısının Kurbanı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!